Bliv mere organiseret med etiketter

Brug etiketter til at blive mere organiseret. Herunder får du tips til hvordan du kan bruge etiketter i til at skabe orden forskellige stedet i hjemmet. Køb etiketter her eller få inspiration til at designe dine etiketter.

  • Førstehjælpskassen: Man kan hurtigt få samlet en medicinskuffe sammen der roder. Sortér forskellige typer af medicin, så du nemt kan få overblik. Du kan fx vælge kategorier som ”smertestillende”, ”mod allergi”, ”feriemave” eller sortere efter hvem der tager medicinen. Du kan også lave en kasse tydeligt markeret med ”plaster”, så I altid kan finde plastret uden at skulle rode hele førstehjælpskassen igennem. Husk altid at opbevare medicin sikkert.

  • Hobbyrummet: Uanset om din hobby er at bygge modeltog, sy eller strikke, scrapbooke eller 3D-printe er det altid sjovere at bruge tid på sin hobby uden at skulle starte med at lede efter en bestemt del eller sortere sine ting. Når tingene er organiseret på forhånd, får du mere tid til din hobby. Alt efter din hobby kan du investere i opbevaringskasser i passende størrelser. Vælg kasser, du synes er pæne. Kan du ikke fordrage gennemsigtige plastkasser så vælg nogle andre. Når du sætter etiketter uden på kasserne er det ikke så vigtigt, at du kan se igennem kasserne. Lav etiketterne i en størrelse, så det er nemt at læse hvad der er i æskerne. Har du ting fra dit hobbyrum, som du låner ud til andre? Så husk navn på dine ting.

  • Børneværelset: Sortér legetøjet så det giver mening for børnene, der bruger legetøjet. Er dit barn optaget af, at legoklodserne er sorteret i 4-styks, 6-styks, specialdele eller skal de hellere være sorteret i farver? Eller skal det bare være en god stor lego-kasse, hvor farver og typer er underordnet. Find et sorteringssystem, der passer til jer og sortér så legesagerne og sæt etiketter uden på opbevaringskasserne, så dit barn selv kan forstå systemet.

  • Ledninger: Vi kender alle sammen det ledningskaos, der kan være under et skrivebord med computer, skærme, højttaler, oplader til mobil osv. Med labels på ledningerne er det nemt at se hvilken ledning der hører til hvilket apparat. Lav en lang etiket som kan foldes sammen om ledningen.

  • På badeværelset: Måske især kvinder kender det med at have rigeligt med ting i badeværelsesskufferne. Med mindre skuffer eller kasser er det nemt at få orden på de mange produkter. Opdel fx i ”negle”, ”hud”, ”ansigt”, ”make-up”, ”hygiejnebind”, ”rens”, ”wc-papir” og lav nogle etiketter, du synes er pæne.