Business Intelligence – en gylden digital vej

Business Intelligence – en gylden digital vej

Business Intelligence må du have hørt om nu. Hvis du ikke har hørt om Business Intelligence, så har du vist levet i hi de sidste mange år, for dette er den (ikke nye) helt store spiller på markedet. Datadrevne beslutninger er kommet for at blive, og nu handler det blot om at maksimere det, man kan få ud af dette værktøj. Men hvis det nu skulle ske. Hvis det nu skulle være tilfældet, at dette dataværktøj er er dig ubekendt, så fortvivl ikke, for jeg skriver denne artikel til dig. Denne artikel om Business Intelligence er til dig, som endnu ikke er steget på dette eksprestog. Det er for at give dig muligheden for også at gøre det. For ikke at skulle stille spørgsmål ude i forretningsverdenen, som vil få dig til at fremstå inkompetent. Business Intelligence vil jeg altså indføre dig i, så du og din virksomhed også bliver i stand til at gå ind i fremtiden her i nuet. Så bliv endelig hængende og følg med over i næste afsnit. Business Intelligence vil jeg fortælle dig om her. Business Intelligence vil jeg introducere dig for, så du sikrer, at du ikke bliver til grin blandt dine forretningsvenner. Dette vil du vel gerne undgå? Så bliv hængende. For din egen skyld. Og din virksomhedsprofits skyld. Business Intelligence og viden derom vil derfor på mange måder komme til at berige dit liv. Og tænk at du får al denne information helt gratis. Dette er jo næsten (men også kun næsten) helt for galt. Men bliv endelig hængende over i næste afsnit. Business Intelligence vil da blive belyst for dig.

Business Intelligence – en kaffepause

Business Intelligence vil jeg nu fortælle dig om. Men inden jeg begynder, så håber jeg, at du benyttede pausen til at forsyne dig med lidt opkvikkende godter, så din hjerne og sjæl er helt klar til at modtage, hvad jeg nu vil give den. Business Intelligence og viden herom. Hvis du ikke har gjort dette, så synes jeg lige, at du skal ud og finde noget at styrke dig på, så du bliver helt klart. Så er du nemlig helt klar til at modtage. Og måske vi for en god ordens skyld skulle indskyde endnu en pause, så du får mulighed for dette. Det ville måske være en god idé? Så vi holder pause nu. Indtil næste afsnit.

Business Intelligence – det store potentiale

Så. Nu er det din egen skyld, hvis du ikke er blevet klar til at modtage. Jeg har i hvert fald givet dig alle muligheder for at blive det. Business Intelligence vil jeg nu fortælle dig om. Business Intelligence vil jeg nu indføre dig i. Så læn dig godt tilbage i stolen og slå de mentale lyttelapper ud, for nu vil jeg begynde. Dette er nemlig et analyseværktøj, der bruges til at fortolke de data, som en given virksomhed eller organisation allerede ufiltreret har til rådighed. Analyseværktøjet sørger egentlig blot for, at denne data bliver forståelig, så den kan bruges.