Danmarks ældste og mest verdenskendte brand

GOSH COPENHAGEN blev grundlagt i 1945 af Einar Tjellesen som en forretningsmulighed inden for farmaceutiske virksomheder, indtil det i 1950’erne udviklede sig til også at være agentur for skønhedsprodukter. I 1979 blev det første skønhedsprodukt introduceret fra GOSH COPENHAGEN og det tog hurtigt fart herfra. Efter et par år blev virksomheden ændret til en produktionsvirksomhed, der udelukkende koncentrerede sig om egne produkter. I midten af 80’erne blev de første GOSH-produkter eksporteret til udlandet, hvilket gjorde at mærket allerede i start 90’erne var et stort verdensomspændende brand.

GOSH er derfor nok Danmarks ældste og mest kendte mærke skønhedsmærke – og det er der en god grund til. Mærket sælger mange forskellige og spændende produkter i alt fra hud- og hårpleje, makeup og dufte. De har derfor rigtig mange produkter, som de tilbyder i høj kvalitet til en fornuftig pris. Lad os tage et kig på deres produkter inden for de forskellige kategorier:

Inden for hudpleje har GOSH COPENHAGEN produkter til hele kroppen. Du kan derfor få produkter til hele din skønhedsrutine til ansigtet og kroppen, samtidig med at de også laver produkter til hænder og fødder. Med produkter fra GOSH kan du derfor nemt få den lækreste hud fra top til tå.

Inden for hårpleje har GOSH også en masse produkter – både til hårvask og -styling. Der findes flere forskellige shampoos og balsams, så du kan få produkter til lige præcis dit hår. Samtidig er der også forskellige styling produkter, så du kan style dit hår, som du har lyst til med deres produkter.

Inden for makeup er der simpelthen så mange fede produkter til at lave alle slags makeuplooks. Der er produkter til at lave de naturlige looks, hvis man er til det, samtidig med at der også er ufattelig mange produkter til at lave de helt store dramatiske eller farverige makeup looks. I deres store makeup kollektion findes der endda også nogle allergivenlige produkter, som du kan bruge uden at bekymre dig om allergier.

Inden for dufte har GOSH også mange forskellige. De har både spray og roll-on deodoranter, samt parfumer. Disse findes både til mænd og kvinder, så der er virkelig noget for enhver smag.

Med deres lækre og meget alsidige produkter er det ikke svært at forestille sig, hvorfor GOSH COPENHAGEN er et kendt skønhedsbrand i hele verden.