Drømmer du om dit eget walk-in-closet?

Hvis du kan lide at stå og udvælge dit tøj og nyder at eksperimentere med din stil, drømmer du garanteret også om et walk-in-closet. I et walk-in-closet kan du få et godt overblik over alt, hvad du har i din garderobe. Derfor er det helt perfekt, hvis du går meget op i at udvælge de rigtige outfits eller blot kan lide at have dit tøj flot og overskueligt hængende.

Men hvordan indretter du et walk-in-closet?

Skab god plads med hylder

Hvis du har et ekstra værelse, som du alligevel ikke bruger til noget, er det oplagt at lave det om til et walk-in-closet. Dog kan det være svært at finde ud af, hvordan du indretter et walk-in-closet, når du står med et helt tomt rum.

Du skal forsøge at skabe et overskueligt system, hvor du kan gøre plads til alt dit tøj. Du kan f.eks. hænge nogle hyldeknægte op, hvorpå du kan sætte nogle hylder. Du kan sagtens finde nogle færdige reoler eller skabe, men når du bruger hyldeknægte og hylder, bestemmer du helt selv, hvordan dit walk-in-closet skal indrettes, og hvor meget plads du vil have.

Hvis du skal have så meget ud af dit walk-in-closet som muligt, så kan du også bruge hjørnehylder. På den måde kan du nemlig udnytte noget plads i nogle hjørner, der ellers ville blive spildt lidt.

Du kan lægge dit tøj direkte på dine hylder eller bruge kasser til at stille derpå. Det kommer helt an på, hvilket system du er mest til.

Hæng dit tøj overskueligt op på bøjler

Det gode ved at have et walk-in-closet er, at du har plads til at sprede dit tøj meget mere ud. Du skal ikke proppe alt sammen ind i et skab. I stedet har du rigtig god plads, så du nemmere kan se, hvad du har.

Derfor er det også en god idé at hænge nogle bøjlestænger op, så du kan hænge dit tøj op på bøjler. Når du gør det, kan du nemlig meget bedre se, hvad du har i din garderobe. Du kan hurtigt finde det, du skal bruge, når meget af det hænger på bøjler.

Hvis du har noget tøj, du er meget glad for, er det også næsten synd at pakke det væk i et skab. Så fortjener det at hænge fremme, så du kan kigge på det.

Vælg de rette lamper til dit walk-in-closet

Når du skal stå i dit walk-in-closet og udvælge et sæt tøj, er det vigtigt, at der er en ordentlig belysning. Du skal kunne se alt tydeligt, da det ellers bliver svært at finde et godt sæt tøj.

Det er ikke alle lamper, der er lige gode til et walk-in-closet, så du skal på jagt efter nogle, der passer helt perfekt. Det skal gerne være et kraftigt lys, så du nemt kan se alt, men samtidig skal det heller ikke være blændende eller ubehageligt for dine øjne, når du står derinde.