Få en topmoderne stue

Stuen er ofte boligens kerne, og derfor er det også vigtigt, at den indbyder til hyggelige stunder, samtidig med at den tager sig godt ud i din bolig. I takt med at årstiderne skifter, så kommer der altid nye trends inden for den igangværende sæson, og det gælder ikke kun i modebranchen, men også for din boligindretning.

Vil du gerne have en stue, der er med på de nyeste trends, samtidig med at du undgår at foretage en række fejlkøb, så skal du læse med videre. Vi kommer med vores bud på nogle sikre investeringer til din bolig, så du nemt kan give din stue et nyt liv – uden at det skal koste dig en formue.

Få naturen indenfor

Det er ikke altid dine møbler, der er afgørende for din boligs udtryk og personlighed. Faktisk er detaljerne en mindst lige så stor del af en komplet bolig, som din sofa og lænestol er. En evig tendens, der aldrig slår fejl, er selvfølgelig at bringe naturen indenfor, men i år har det naturlige look virkelig vundet indpas i de danske hjem.

Planter i hjemmet kræver selvfølgelig, at du har grønne fingre, og at du gider at gøre en indsats for at holde din planter i lige. Men faktisk kan du snyde lidt og gøre det hele nemmere for dig selv med kunstige planter. Før i tiden var kunstige planter i hjemmet ikke nogen stor succes, men efterhånden kan du få nogle kunstige planter, der ligner ægte planter på en prik. Så slipper du for at skulle passe og pleje dine planter.

Originale brands

Når du skal indrette boligen med kunstige planter og flotte møbler, så er det vigtigt, at du har fokus på at finde originale designs, der er produceret af nogle gode producenter. Fermliving.dk er et godt sted at finde interiør til din stue, og du finder et væld af muligheder til en overkommelig pris. Deres designs går ofte godt i spænd med de rolige jordfarver og grønlige nuancer, som dine nyerhvervede kunstige planter tilfører til din bolig.

Du kan med fordel kigge efter nogle bløde tekstiler hos Fermliving, der holdes i nogle rolige toner. Før i tiden var de klare og kraftige farver et hit i boligen, men i dag skal du gå efter at skabe en balance mellem natur, jordfarver og ro i boligen. Derfor er bløde tekstiler også med til at skabe en kontrast til de kunstige planters klare farver, de skarpe møbler og hårde gulve.

Personlighed

Slutteligt er det vigtigt, at du altid har dig selv med ind i din stue. Efterhånden er det personlige præg kommet tilbage i stuerne, og den skandinaviske minimalisme er blevet lagt lidt på hylden. Derfor kan du roligt finde dit gamle tæppe frem, eller du kan hænge et billede malet af din bedstefar op over kaminen. Du skal selvfølgelig huske, at det er ‘alt med måde’, men de personlige ejendele er med til at give din stue kant og historie.

Derved er den bedste kombination for dig altså at blande både nyt, gammelt og personlige ejendele. Tilføj noget grønt i form af planter eller kunstige planter, og lad originalt design være gennemgående i stuen.