Find lidt lys i mørket

Står du i en svær tid, hvor der er mange tanker, der flyver omkring i hovedet på dig, og hvor det måske kan være lidt svært at overskue forskellige ting? At have et stærkt netværk omkring sig er noget af det vigtigste, hvis man på grund af sygdom eller medicinering oplever nogle ting, der ikke er så rare, men der er også forskellige andre tiltag, man kan gøre, der måske kan hjælpe en lidt i en retning, hvor man kan se lys for enden af tunnelen.

Hvis du har mistet håret, behøver det ikke betyde, at du ikke kan se godt ud eller føle dig smuk. Med tørklæder eller en turban kan du se både moderigtig og flot ud, og endnu vigtigere kan det måske få dig til at føle dig lidt mere tryg ud. Hvis du har været vant til selv at kunne bestemme din frisure, kan det føles meget skræmmende pludselig at stå uden hår.

Gør det til en del af stilen

Selvom man ikke er vant til at gå med turban, kan man lynhurtigt gøre det til en del af sin stil. Du har måske nogle ting, du altid har på, eller nogle farver, du godt kan lide at gå i, og det kan du nemt gøre til en del af beklædningen. Der findes turbaner til både mænd og kvinder, og de findes i utallige farver, så det handler bare om at finde nogle, du kan blive glad for, så du kan holde hovedet varmt.

Hvis du gerne vil prøve at se, om en paryk kunne være noget for dig, så kan man også prøve at kigge på det. I dag er de lavet så virkelighedstro som muligt, så det er ikke sikkert, andre vil lægge mærke til, at det ikke er naturligt hår, når de ser dig. Det kan måske give lidt tryghed.