Guiden til dig, der forbereder dig på corona-sommer i haven

Vi er efterhånden mange, der har vænnet os til at den omstilling, coronavirussen har ført med sig. Nogle skal stadig møde op på job – men med nye forbehold. Andre arbejder hjemmefra, og en del har desværre mistet deres job.

En anden konsekvens af virussen er, at alle flyafgange er aflyst. Vi ved ikke, hvordan sommeren kommer til at se ud endnu. Med de forholdsregler der er nu, skal vi ikke regne med, at det er i sommeren 2020, vi kommer ud og se verden. Hvad gør vi så? Vi omstiller os – vi omstiller haven, så den bliver klar til corona-sommer!

Indret med de rigtige møbler

Skal vi vurdere ud fra sidste sommer, så har vi heldigvis udsigt til en varm sommerferie, hvor vi kan bruge rigtig meget tid i haven.

Det kan derfor være, at du eller I skal investere i et spisebordssæt, hvor hele familien kan samles om aftensmaden udenfor. Myndighederne anbefaler desuden, at vi ses med afstand – og at dette bedst gøres udenfor. Dette råd kan du imødekomme med den rigtige udendørs møbelopsætning. Og så er det jo også lidt rart at kunne se andre end ens familie, ikke?

Køl ned – eller varm op – med et udendørsbad

Hvis vi fortsat skal holde afstand sommeren over, hvilket det ser ud til, vi skal, så kan det være svært at gøre på en strand om sommeren, hvor alle tager hen for at blive kølet ned.

Du kan undgå at udsætte dig selv, og din familie, for smitterisici, hvis I i stedet for får monteret et badealternativ i haven i form af et udendørsbad.

Det rette udendørsbad til haven kan desuden også bruges til de køligere sommeraftener, som man ikke har lyst til, skal slutte. Mange udendørsbade er nemlig installeret med en opvarmningsfunktion, så man kan nyde kontrasten mellem det kølige vejr og det varme vand.

Spil til haven

Det er også vigtigt, måske endda allermest, at man har noget aktivt, man kan få tiden til at gå med. Der er mange familievenlige spil, der egner sig særligt godt til haven, og som man i fællesskab kan bruge mange timer på.

Det kan fx være et kongespil, petanque eller stigbøjlespil.