Hvilken kjole vil du giftes i?

Brylluppet er en dag, som mange piger har drømt om og forestillet sig hele deres liv. Særligt forestillinger om brudekjolen har fyldt meget, da brylluppet nærmest er den eneste dag i vores liv, at vi får lov til at bære en så ekstravagant og prinsesseagtig kjole.

På trods af at vi i mange år har fantaseret om, hvordan kjolen skulle se ud, er det ikke altid så nemt at vælge den perfekte brudekjole, når det kommer til stykket.

Find det bedste snit til dig

Når det kommer til at vælge din brudekjole, er det en god idé at tænke over, hvordan snittet skal være. Det vil både afhænge af dine personlige præferencer, men du kan også overveje, om der er et specifikt snit, der vil fungere ekstra godt til netop din kropstype.

En A-formet kjole er god til de fleste kropstyper og kan derfor være et oplagt og sikkert valg, da de typisk har et smukt fald og får dig til at se utroligt elegant ud.

Du kan dog også overveje en såkaldt prinsessekjole, som er lidt større i skørtet og derfor kan fremstå endnu mere ekstravagant og festlig.

Andre former for brudekjoler, du kan overveje, er kjoler i havfruefacon, i fit and flare eller i trompetfacon.

Du kan læse meget mere om de mange snit og finde ud af, hvad der vil være optimalt til din kropstype og ikke mindst til din smag.

Hvid eller farvet – lang eller kort?

De fleste går efter en hvid og lang kjole til deres bryllup, men der er faktisk ingen regler for, hvad du kan iklæde dig. Du kan dermed sagtens vælge en kjole i blå, grøn eller noget helt tredje, hvis du ikke bryder dig om at gå i hvid, og ligeledes kan du uden problemer vælge en kort kjole, hvis det er mere dig.