Sådan får du mere plads til børnenes ting i en lille lejlighed

Måske bor i en mindre lejlighed, og af den grund kan det være sværere at have plads til alt det, som du gerne vil. Du må derfor i gang med at tænke på, hvordan du kan få mere plads til de forskellige ting, og det er du nu i gang med, fordi du kan mærke, at pladsen bliver mindre og mindre. Små børn har også bare mange ting, og det kan være svært at få plads til det hele. I denne artikel kommer vi med et par gode råd til, hvordan du kan få plads til det.

Gør brug af smarte løsninger

Et sted, hvor du nok ikke har så meget plads i en lille lejlighed, er badeværelset. Det kan være, at det er meget lille, og der er ikke plads til alle de ting, som du ønsker. Du kan f.eks. finde et folde badekar, så det ikke fylder så meget, når dit barn ikke er i bad. På den måde kan du stadig have den mulighed med et badekar, men det er ikke et, der står og fylder det hele inde på sådan et badeværelse. Det kan give dig mere plads.

Smarte løsninger på legetøj

Du føler måske også, at legetøjet er over det hele, og du har måske en følelse af, at der ikke rigtigt er styr på det hele, når det bare er over alt. Derudover fylder det, og så ser det bare rodet ud. En måde, som du kan løse det problem på, er ved at finde gode sorteringskasser, hvor du kan sortere det hele. På den måde, kan dit barn have alt det legetøj i verdenen, men i gemmer det væk i sorteringskasser, så det hele ikke fylder meget på værelset, når det i forvejen er lille. Det er en god løsning på det problem.