Sådan finder du den perfekte indflytningsgave

Er du blevet inviteret til en housewarming af en ven eller veninde, er det normal god stil at du medbringer en gave. At finde en sådan gave kan for mange være en udfordring, idet det kan være svært at finde gaver som passer ind i det nye hjem, især når du ikke har set det endnu. Vil du læse mere om hvordan du finder den perfekte indflytningsgave til din ven eller veninde, kan du læse her.

Giv genstande som kan bruges i hjemmet

Det første du kan overveje som gave er en genstand som på den ene eller anden måde kan blive fremvist i det nye hjem.

Her er især brugskunst fra Ib Laursen yderst populært, idet det passer ind i langt de fleste hjem. Designet er tiltænkt til at passe ind i langt de fleste hjem, idet det er nordisk inspireret. Så giv dit hjem et rustikt præg med brugskunst fra Ib Laursen, eller glæd din ven eller veninde med brugskunst derfra.

Alternativt kan du også overveje at række ud til din ven og veninde og høre om de pt står og mangler noget specifikt i hjemmet. Dette vil give dig en chance for at give dem noget som de rent faktisk vil få brugt i hjemmet.

Overvej at give en særlig personlig gave til de nye husejere

Er du helt på bar bund i forhold til hvilken retning den nye husejer ønsker at tage indretningen, kan du også vælge at gå i en lidt anden retning med gaven. I stedet for at give dem en gave som hænger sammen med huset, kan du give dem en mere personligt gave.

Dette kunne fx være et gavekort til et spaophold, hvor de kan få slappet af efter den travle flytning. DU kan også overveje at give dem en anden spændende oplevelse, som måske passer bedre ind i deres smag.