Sådan gør du festen mere hyggelig

Hvis du skal arrangere en fest, er du naturligvis interesseret i at give gæsterne en god oplevelse og skabe de bedste rammer for dagen.

En god fest er ofte betinget af, at gæsterne slapper af i en behagelig atmosfære og har det hyggeligt. På den måde er selskabet afslappet og naturligt.

Men hvordan skaber man ’hygge’? Hvad kan man selv gøre for at påvirke den positivt?

Musik kan stimulere påvirke følelser og adfærd

Musik er meget mere end bare baggrundsstemning. Musik kan påvirke folks følelser og adfærd. Vidste du f.eks., at musik som ventetone kan få folk til at blive i telefonkøen op til 20% længere?

Musik bruges både til afslapning, terapi, som motivationselement og meget mere. Det kan ligefrem påvirke vores fysiologiske tilstand og nedsætte puls og blodtryk. Derfor er det næppe overraskende, at musikken også kan have stor indflydelse på din fest.

Særligt kan live musik gøre en forskel. Du kan kontakte et musik booking bureau for en oversigt over artister i forskellige genre og hernæst træffe en kvalificeret beslutning.

Levende lys

Levende lys kan berolige og skabe stemning med intimitet. Levende ild har fulgt os helt siden urtiden og giver os en form for tryghed.

Desuden er det varme levende lys en stærk kontrast til mekanisk og unaturlig belysning, hvilket desværre er den lyskilde, som huserer de fleste steder.

Levende lys er naturligvis meget mere en stearinlys. Særligt fakler og lys i lanterner kan skabe en magisk stemning.

Blomster og planter – organisk og fantastisk

Blomster og planter er levende organiske genstande. De giver liv og tilføjer et mere blødt element til vores ellers ofte noget hårde indretning.

Særligt er planter i klynger med til at skabe harmoni og stemning til glæde for selskabet.

Tilsammen vil elementerne levende musik, levende lys og levende organismer i form af planter sætte et fantastisk præg på festen. Det skaber nemlig liv og hygge, så festen trives og bliver en af de mindeværdige.