Sådan indretter du din entre smart og praktisk

Det er ikke nogen hemmelighed, at det tilder tider kan være svært at nå i mål med indretningen i hjemmet. Ofte gives der mest opmærksomhed til de rum, der bruges mest. Det være sig for eksempel stuen og køkkenet, og derfor bliver de andre rum ladt lidt tilbage, hvorfor de også synes svære at få løftet med op. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med hjemmets entre, som næsten altid synes en smule stilforvirret og rodet, idet den skal kunne rumme rigtig mange ting på tit meget få kvadratmeter.

Snyd øjet

Er det noget, som du kender til? Så handler det for dig om at benytte dig af alle de smarte løsninger, som der gør sig gældende i din entre. Du kan for eksempel finde nogle skoskabe, som du kan hænge på væggene, således ud både udnytter højden, men også holder dit gulv frit. Jo mere gulvplads, jo større vil et rum synes. Derudover bør du have mange knager på væggen, så der altid er plads til en ekstra jakke. Hæng også gerne et stort spejl i din entre – både fordi det er praktisk, så man lige kan sætte håret, inden man suser ud ad døren, men også fordi at det snyder øjet til at rummet er større.

Brug et værdiskab

Derudover kan det være en fordel med for eksempel en lille bænk. Den vil synes hyggelig, men den er også god, når alle ungerne skal i tøjet. Du kan eventuelt vælge en model, som også indeholder muligheder for opbevaring. Og så må du endelige ikke glemme et nøgleskab, som dem du kan finde på en online side som den her. De fylder nemlig ikke meget, og de sørger for, at du en travl morgen aldrig kommer ud for at skulle styrte rundt i hjemmet og lede efter bilnøglen.