Sådan kan du nemt komme i gang med at dyrke motion til hverdag

Udover at det er sundt for din krop at motionere, vil du også få mere energi og mere overskud. Du vil derudover få en rigtig god følelse i din krop, fordi du ved, at du gør noget godt for dig selv. Du vil opleve en helt speciel tilfredshedsfølelse.

Hvis du gerne vil i gang med at motionere, kan det godt være svært at finde ud af, hvor du skal starte henne. Derfor kan du her få nogle tips til, hvordan du nemt kan komme i gang.

Start i de små

Hvis ikke du er vant til at motionere, er det ikke nødvendigvis en god idé at starte hårdt ud og træne helt vildt fra den ene dag til den anden. I stedet kan du starte i de små og langsomt bygge på. Du kan f.eks. starte med at vælge cyklen fremfor bilen lidt oftere, eller at gå nogle ture et par gange om ugen.

Hvis ikke du har nogen cykel, kan du finde et bredt udvalg her. Det er en nem og enkel måde at få motion på.

Motionér sammen med en anden

Det kan være nemt at finde lysten til at motionere, men at finde motivationen er straks værre. Hvis du har svært ved at finde motivationen til at komme i gang, kan det hjælpe meget, hvis du motionerer sammen med en anden. Når du har en træningsmakker, kan I motivere hinanden. Hvis du har en aftale med din træningsmakker, føler du dig mere tvunget til at komme afsted, end hvis du er alene om det. Det er lettere at springe over eller inde på en undskyldning, hvis du skal motionere alene. Du kan f.eks. træne med din veninde, din mor, din kollega eller din søster. Det handler bare om at finde en, der har samme ønske om at motionere som dig.