Sådan kommer du i gang med at indrette din bolig

Har du svært ved at finde ud af, hvor du skal starte, når du skal indrette din bolig? Indretning er sjovt, fordi du kan skabe et unikt og personligt hjem med den måde, du indretter på, men det er også nogle gange svært at komme i gang.

Her får du tips til, hvordan du kommer godt i gang.

Beslut dig for en indretningsstil

Det er først og fremmest en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad der er din indretningsstil. Når du ved, hvad din stil er, er det nemmere at finde ud af, hvordan du kommer i gang med at indrette. Er du til en hyggelig boheme-stil? Kan du lide det klassisk og neutralt? Eller elsker du farver og mønstre?

Hvis ikke du kender din stil endnu, kan du søge inspiration og på den måde finde ud af, hvad du kan lide og ikke kan lide. Du kan f.eks. kigge på billeder online eller i boligmagasiner.

Hvis du godt kan lide en boheme-stil, kan du finde tøj hos ByBaunbæk, der matcher den stil. ByBaunbæk – Boheme stilen.

Start i ét rum ad gangen

Hvis du skal i gang med at indrette hele dit hjem, er det en stor fordel at indrette ét rum ad gangen. Det bliver nemlig kun mere uoverskueligt, hvis du har gang i flere rum på én gang. Derfor skal du finde ud af, hvor du helst vil starte, så du på den måde gør det nemmere for dig selv.

Skab en rød tråd ved valg af farver

Din indretning virker gennemført, når der er en eller anden rød tråd. Den røde tråd skaber du nemt ved at lade nogle bestemte farver gå igen flere steder. Det er lige meget, om det er en beige og grå eller en gul og grøn. Det skaber sammenhæng og balance.