Styrk dine kunders lyst til at shoppe online med en brugervenlig webshop

Et velfungerende onlinesalg er et vigtigt fundament for succes i alle moderne virksomheder. Hvis du eksempelvis sælger tøj, kosmetiske produkter eller noget tredje, er det ikke længere nok bare at have en flot og indbydende butik i gågaden.

I dag er det mindst lige så vigtigt at have en flot og indbydende webshop, der kan byde dine kunder velkomne med et flot og brugervenligt design.

Webshoppen er afgørende for et sikre et tilfredsstillende salg, da flere og flere forbrugere i dag foretager deres køb online.

Der gælder også for shopping af eksempelvis tøj, og du går derfor glip af vigtige muligheder, hvis du ikke har en moderne og brugervenlig webshop, som kan trække potentielle kunder ind i butikken.

En webshop er dog ikke bare en webshop, for der findes mange forskellige webshopløsninger, der alle tilbyder noget forskelligt, og som alle har varierende grader af kvalitet.

Det gode ved en webshopløsning er, at du ikke skal lave det hele fra bunden, men at webshopløsningen i det fleste tilfælde er en totalløsning, der er klar til brug næsten med det samme.

Hvis du gerne vil have en webshop, som giver et godt grundlag for salg gennem smarte funktioner og stor brugervenlighed, skal du vælge en Shopware webshop.

Derfor skal du vælge en webshop fra Shopware

En webshop fra Shopware er for dig, der gerne vil have en færdig løsning, som er klar til brug her og nu. Den er med andre ord nem for alle at komme i gang med, men den store brugervenlighed betyder ikke, at du går ned på smarte funktioner.

En webshop fra Shopware giver dig mulighed for nemt at oprette cms- og kategorisider i din webshop. Her er det nemt at lave dine egne undersider med Shopwares smarte drag & drop editor, der giver dig mulighed for hurtigt at smide både tekst, billeder og produkter ind på siden.

Det er således nemt og brugervenligt for alle at oprette og redigere sider med produkter i webshoppen, og du kan komme i gang med det hele fra det øjeblik, du vælger at købe en webshop fra Shopware.

Mange funktioner

Den store brugervenlighed er ikke den eneste smarte funktion, der gør Shopware til et godt valg som din næste webshopløsning.

Shopware giver dig nemlig også et væld at smarte og moderne funktioner, der gør det muligt at tilpasser din webshop til lige præcis dine behov, mens en række opgaver i virksomheden kan klares på en smartere og hurtigere måde.

Du kan således se frem til at få:

  • En stor analysesektion i webshoppen, hvorfra du kan holde øje med konverteringer, produkter, kunder og meget mere

  • En funktion der gør det muligt at målrette indhold mod diverse kundegrupper

  • En funktion som du kan bruge til at segmentere dine kunder, når du laver kampagner i webshoppen

  • En nem og overskuelig webshop som på samme tid er rigtig billig i drift

  • Gode SEO-funktioner der giver et godt fundament for SEO-optimering og derved synlighed i Google