3 simple tips til at optimere et outfit

Du kender det sikkert godt. Du står foran spejlet, vender og drejer dig utilfredst, fordi du har tøjkrise endnu engang, og outfittet du endte med at tage på efter at have hevet hele din garderobe ud af skabet med det resultat, at dit gulv nu ligner en voldsom tøj-krigszone – det outfit spiller bare ikke. Og det værste er, at du ikke kan finde ud af, hvad det er, der mangler. Derfor kommer her 3 tips, hvis du trænger til at optimere dit outfit.

Øreringe

Øresmykker, pynt til ørerne eller øreringe kan løfte dit outfit op til helt nye højde. Du kan skabe et mere sofistikeret look, ved at vælge et par store statement øreringe. På den måde kan et ’’kedeligt’’ outfit få mere liv ved tilføjelse af et statement piece, der får de forskellige elementer i dit outfit til at gå op i en højere enhed. Du kan også gøre dit outfit mere spændende ved at stacke flere små og søde øreringe sammen, i tilfælde af at du har flere huller i ørerne. Alt efter hvad der er mest dig, kan du tilføje fine øreringe med sten og snørkler eller du kan gå efter et mere edgy look med rustikke øreringe, der giver kant til ethvert outfit.

Tørklæder

Der findes utroligt mange fede tørklæder i forskellige stilarter, der kan bruges til at pifte ethvert sæt tøj op. Gå på opdagelse i fede vintage butikker med flotte silketørklæder i flamboyante mønstre eller gå på jagt efter et flot tørklæde i bomuld, der både er praktisk og flotte i de mange farver.

Sko

Dit valg af fodtøj kan gøre en stor forskel for dit outfit. Vælger du de høje hæle løftes outfittet per automatik til et mere formelt niveau. Og vælger du et par fede sneakers i et farverigt mønster, får outfittet et mere effortless og cool udtryk.