Undervurderede ting, alle kvinder burde have i klædeskabet

Det er ingen hemmelig at mange kvinder godt kan lide tøj. Det omhandler både at kigge på tøj og at prøve tøj, men mest af alt er det at fylde sit højt elskede klædeskab med alverdens vidunderlige beklædningsgenstande. Lange kjoler, lækre jeans, bedårende bluser og behagelig sweatshirts, ja listen over, hvad kvindeskabet kan indeholde er lang og den fortsætter uendeligt. Men ikke desto mindre, er der nogle ting, som næsten er uundværlige at have sit skab, men som i virkeligheden ikke får nok credit.

Basic, basic og endnu mere basic

Basic t-shirts, tanktoppe eller nederdele er noget af mest uundværlige, som man finder i det gyldne beklædningskabinet. De passer nemlig til ALT. Har du et par lækre mønstrede bukser på og er bange for at mismatche? Style dem med en simpel t-shirt. Er skjorten lidt mere gennemsigtig derhjemme, end den var i butikken? Fyr en almindelig tanktop indenunder i en matchende farve. Har du fået den sødeste sommerbluse fyldt med farver og alt godt fra stoffabrikken? Sæt den sammen med den basic sorte nederdel, der har været in i de sidste 20 år, og så har du endnu et chic outfit. Moralen er altså at man ikke skal undervurdere magien ved det basale.

Komfort for fuld skrald

Hvem elsker ikke at have det behageligt? Og her er mulighederne også mange, men alligevel bliver det komfortable tit overset i butikkerne. Men helt ærligt, et lækkert sæt nattøj gør altså underværker for komforten i aften- og nattetimerne. Og hvem elsker ikke følelsen af bløde og vamsede morgenkåber, når man træder ud af bruserens varme?

Tørretumbleren spiser strømper

Sidst, men ikke mindst, skal det store strømpeparadoks også benævnes. Tørretumbleren bliver aldrig mæt af strømper, så sørg altid for at have ekstra. Og hav også ekstra-ekstra, til når de ekstra bliver spist, da man aldrig skal gå ned på strømper.