3 typer jakker du bare må eje!

Hvis det er blevet tid til at udvide dit kartotek af jakker, eller du måske blot overvejer om du mon også er dækket ordentligt ind på dem du har, så er du kommet til det rette sted. Her får du nemlig tre forskellige jakker, som bare er vildt gode at eje i en eller anden form!

Denimjakke

Det første på listen er en total klassiker. En denimjakke kan de fleste vidst genkende, og det er der en rigtig god grund til. Jakken skriger på forår og sommer. I de lyse solskinsperioder, hvor tøjet følger med og bliver gradvist tyndere, lysere og lettere, er det rigtig lækkert med en blanche denim jakke at matche tøjet op med. Alternativt kan man også finde denimjakker, der er forede, hvorfor jakken så kan bruges i de lidt køligere måneder – eller som overgangsjakke!

Lang frakke

Det næste på listen er i høj grad også et musthave, når det kommer til jakker – eller nærmere frakker. En lang en af slagsen, der går ned til læggene cirka, eller hvor langt du nu ønsker det, er også en af de typer, som virkelig kan gå til mange ting. Det tilføjer at lag af drama til ens outfit, som kan være meget tiltrængt. Desuden findes lange frakker i forskellige modeller – egnet til både sommer og vinter – og med forskellige syninger, designs og farver, så du garanteret kan finde en du kan lide!

Læderjakke

Slutteligt er læderjakken. En absolut kliche, der lever op til alle forventningerne. Hvis du en dag ønsker at gøre dit outfit en smule mere kantet, lidt mere råt, så er det bare om at få læderjakken på. Har du ovenikøbet et par sorte støvler gør det underværker. Som med de andre typer kan læderjakker også findes med for, så de er egnede til flere sæsoner!