Derfor bør du vælge enten en mobiltaske eller crossbody taske

Der er ingen tvivl om, at tasker ikke kun er smarte og flotte, men også er super praktiske. Det gør dem derfor perfekt egnet til rigtig mange forskellige anledninger, hvor man kan have brug for at opbevare diverse småting. Men der er ingen grund til hverken at have en for lille eller for stor taske. En for stor taske på en cykeltur kan være problematisk, eller en for stor håndtaske til småting kan være irriterende at slæbe rundt på. Derfor kommer der her to gode bud på den perfekte taske, der hver især har nogle særlige fordele.

Mobiltaske – perfekt til småting

Til trods for sin lille og kompakte størrelse kan en mobiltaske opbevare alt det, der er nødvendigt, og samtidig have den praktiske fordel at være super nem og enkel at bære rundt på. Med plads til alt det nødvendige i form af en mobil, kreditkort, nøgler samt makeup får du også en super flot og stilet taske, der passer til ethvert outfit. En taske, som med fordel kan tages med rundt på shoppingtur, en byen eller med i parken uden problemer.

Crossbody taske – perfekt at have med på farten

Den største fordel ved en crossbody taske er dens størrelse. En cross body taske er mindre end en arbejdstaske, men den har sine fordele i at være perfekt at have med på farten. Den er perfekt, hvis du skal ud på en cykeltur eller skal have en taske med på en længere tur, hvor der skal være plads til flere ting. Tasken kan også være super praktisk at bruge på weekendture, tage med på miniferier eller tage med på arbejde. En ekstra fordel ved en crossbody taske er, at den er større end en mobiltaske og kan dermed opbevare mere. Men igen er den ikke alt for stor til for eksempel en cykeltur.