Er din garderobe sommerklar?

Snart skifter vinter til forår, også er der ikke lang tid til at sommeren endelig melder sin ankomst. Langt de fleste glæder sig til, at kunne tilbringe en masse timer udendørs i det gode vejr og nyde de lune sommeraftener. For at blive helt sommerklar, kræver det først og fremmest et kig i garderoben, som måske trænger til en lille opgradering. Du har heldigvis god tid til at finde en masse lækkert sommertøj, og her har vi samlet et par gode råd til, hvad du kan have med i overvejelserne, hvis garderoben trænger til at blive fornyet.  

Basistøj og festtøj

Varmt vejr betyder også, at tøj ikke kan bruges særlig lang tid, inden det trænger til en vask. Derfor kan det være en god ide at have nok basistøj til, at du kan klare dig gennem flere dage, så du ikke behøver vaske så tit. Basistøj som simple shorts, t-shirts og nederdele er et must have i enhver sommergarderobe, og er nemme at sammensætte på kryds og tværs.

Sommer skriger på farver og prints, og er perfekt som en del af sommer garderoben. Mange sommerkjoler og nederdele i farver eller med prints, kan både gå til hverdag og til diverse sommer arrangementer. Sammensæt et casual hverdags outfit med et par klip klapper, eller dress det op med en blazer og et par stiletter. 

Holder du sommer i Danmark, er der gode chancer for, at der også kommer dage med lidt gråvejr og lavere temperaturer. Derfor er det en god ide, at din sommergarderobe også indeholder en tynd strik, cardigan og et par leggins. 

Gå gerne efter tøj, der kan bruges flere sæsoner, så du ikke skal skifte ud hvert år. 

Gå efter høj kvalitet og bæredygtige alternativer 

Trænger du til nyt sommertøj, kan det godt betale sig, at købe tøj i høj kvalitet. Det vil holde længere, og du kan bruge det flere sæsoner, som både er til gavn for din pengepung og miljøet. Tøjproduktionen er en stor klimabelastning, og vil du gerne købe dit sommertøj mere bæredygtigt, skal du kigge efter miljømærket GOTS. Hos By Green Cotton finder du et stort udvalg af miljømærket sommertøj til kvinder, som samtidigt er i en virkelig god og behagelig kvalitet.