Er du træt af dit look? Prøv noget helt nyt

Kender du det, når du pludselig får lyst til at gøre noget helt nyt ved dit look? Vi ændrer os hele tiden og det samme gør vores look. Det er helt naturligt, hvis du bliver træt af dit eget udseende, fordi du føler, at der skal ske noget nyt.

Heldigvis er det sådan, at du altid kan gøre alt muligt for at give dit look et frisk pust. Her får du inspiration til, hvad du bl.a. kan gøre.

Prøv en helt ny frisure

Hvis der er noget, der betyder meget for dit samlede look, så er det din frisure. Alt afhængig af hvilken frisure, du har, kan dit look ændre sig fuldstændig.

Det er de færreste, der prøver noget helt nyt, hver gang de er til frisøren. De fleste holder sig nogenlunde til det, de kender. Hvis du har det på samme måde, kan du næste gang springe ud i noget helt nyt.

Det kan være en anderledes måde at blive klippet på, en ny farve el.lign. Hvis ikke du selv har nogle gode idéer, kan du altid spørge din frisør til råds. Han eller hun kan helt sikkert se nogle muligheder, som du ikke selv ser.

Du er i hvert fald sikker på at føle, at der er sket noget helt nyt med dit look, hvis du ændrer din frisure.

Udsmyk dit ansigt med piercinger

Piercinger er ligesom smykker. De giver det lille prik over i’et på dit look. Når du får en piercing, er det ikke nødvendigvis noget, der ændrer dit look fuldstændig, men det er alligevel med til at gøre, at der sker lidt. Selvom det er en lille detalje, kan det alligevel gøre en stor forskel.

Piercinger er ikke for alle, men de fås i alle størrelser, varianter, farver osv., så der findes nærmest noget for enhver smag. Hvis du vil prøve noget nyt, kan du f.eks. overveje en næsepiercing eller en ørepiercing.

Udfordr din egen garderobe

Når du handler tøj, går du garanteret altid efter nogenlunde det samme. Dit tøj er en rigtig stor del af dit samlede look, så du kan hurtigt skabe forandringer ved at ændre din stil. Hvis der er noget tøj, som du normalt ikke tør gå i, fordi du er bange for, at det ikke klæder dig, eller du er bange for, hvad andre tænker el.lign., så er det den slags tøj, du skal begynde at gå i.

Når du udfordrer dig selv på den måde, kan du ændre din tøjstil og dit look. Du skal f.eks. aldrig lade dig påvirke af, hvad du tror, andre gerne vil se dig i. Du skal altid vælge det tøj, som du selv synes, er fedt.

Det kan også være, at der er nogle bestemte farver eller mønstre, som du normalt plejer at hoppe udenom. Hvis du vil ændre dit look, kan du begynde at købe tøj i de farver og mønstre. Det er sjovt at lege med sin stil.