Fyld klædeskabet op med sensommerens helt store trends

Sommeren er god i gang, og vi har virkelig mærket den danske sommer i fulde drag. Sommeren har budt på strand, pool, bikini, sommerkjole og sandaler – og det har været skønt! Vi må dog bekende at sommeren snart er ved at gå på hæld, og sensommeren og efteråret snart er ved at nærme sig. Det er svært at stole på den danske sommer, og man kan nok godt forvente at sensommeren kommer før man aner det. Derfor er det en god ide allerede nu at fylde garderoben op med sensommerens smukke styles.

Basic, striber og oversize

Sommeren har virkelig budt på farver, farver og masser af farver. Du har næsten ikke kunne gå ind i en tøjforretning, uden at få kastet pink, grøn og gule farver lige i hovedet. Dette er dog ved at være slut. For sensommeren byder på mere afdæmpede farver og en lidt mere basic stil, ens hvad man hidtil har set hen over sommeren.

Hvis du vil ud at spendere penge på en ny garderobe til sensommeren og efteråret, er der tre ting du skal gå efter: Basic tøj, striber og oversized jakker og bukser. Det med de oversized jakker og bukser, kender du helt sikkert til. Det har nemlig også været et hit over sommeren.

Style det perfekte outfit

Hvis du er lidt i tvivl omkring hvordan du skal style dit tøj, kommer der her nogle tips og tricks til hvordan du kan gøre dit outfit fedt og lækkert.

Styl en stribet rib bluse med et par fede bukser i en basic farve. Hertil til at tage en oversized blazer eller bomber-jakke på. Du skal selvfølgelig ikke glemme skoene. Her vil et par fede sneaks altid kunne bruges, eller også kan du style det med et par smukke støvler. Husk og accessoires – et par solbriller og en kasket gør meget.