Her finder du det bedste og billigste garn online

Hvis du er kommet med på strikkebølgen i Danmark, så kommer her en artikel smækfyldt med tips til at finde de allerlækreste garnkvaliteter online og billigt. Det kan også være, at du lige er gået i gang med at strikke, og at du derfor leder efter råd til valg af garn til dine første strikkeprojekter. Uanset hvad, så skal du vide, at pris og kvalitet ikke altid afspejler hinanden, når det handler om garn. Selvom cashmere er en af verdens fineste og blødeste uldkvaliteter, kan du sagtens købe det online og billigt igennem Cashmere garn udsalg hos yarno.dk, så du sparer penge på en ellers dyr og luksuriøs garnkvalitet. Det kan du derfor læse mere om i artiklen herunder. 

Den rene luksus med Cashmere 

Hvis du eller dem, du skal ikke med at strikke noget til, er lidt følsom overfor uld, som kradser, når det kommer på huden, så er Cashmeregarn den bedste kvalitet, du kan vælge frem for fåreuld. Cashmere kommer nemlig fra geder i området omkring Himalaya, og ulden er kun spundet af gedernes underuld, som har en meget fin og tæt kvalitet, som varme uden at kradse. Rundt i verden er cashmere blevet lige så eftertragtet en tekstil som silke, men siden cashmere kommer fra dyr, er den heldigvis ikke svær at opdrive og sælge til brugervenlige priser i Danmark. Det er derfor den rene luksus, at vi i Danmark kan importere en luksusvare som cashmere fra det fjerne Østen, så du kan strikke en lækker cashmere sweater eller de blødeste cashmere sokker til dig selv eller en, du holder af.  

Spar penge hos Yarno

Selvom du måske sidder med en strikkeopskrift lige nu, som fortæller dig, at du skal købe dine cashmere garnruller fra et bestemt mærke eller fabrikat, så skal du ikke tage det så tungt, hvor du køber garnet henne. Ofte vil producenten af strikkeopskriften gerne anbefale dig garn fra et bestemt fabrikat, fordi vedkommende har en intern aftale med garn producenten om at hjælpe at reklamere. Det vigtigste er, at du læser opskriften grundigt igennem for at finde den anbefalede garntype og det anbefalede fabrikat. Herefter skal du finde den specifikke løbelængde og strikkefasthed for garnet, som gerne skal passe ret præcist med det garnfabrikat, du køber som alternativ. Hvis du derfor finder en strikkeopskrift, som anbefaler dig at bruge cashmeregarn, kan du spare penge ved at finde garnet billigt hos yarno.dk uden at gå på kompromis med kvaliteten.