Overvej disse tilføjelser til dit atelier

Hvis du har dit eget lille atelier, hvor du bruger meget tid på at male i hverdagen, er det uden tvivl et sted, du elsker. Her har du mulighed for at lade kreativiteten flyde, og for alvor finde din kunstneriske side frem. Læs videre her for at høre om tilføjelser du kan overveje til dit atelier.

Et bordstaffeli passer godt til det lille atelier

Hvis du ikke har alt for meget plads at gøre godt med på dit atelier, er der flere ting, der kan være værd at overveje. En af dem er at anskaffe sig nogle smarte bordstaffelier, som ikke fylder så meget. Disse kan nemt pakkes sammen og lægges væk, når du ikke bruger dem, så de ikke vil optage for meget plads.

Herpå kan stilles mindre lærreder, som egner sig godt, hvis du vil lave nogle små og fine malerier. Du kan også tage et staffeli som dette med på farten, hvis du skal på ferie, eller bare gerne vil kunne male, når du er afsted på tur.

Gode opbevaringskasser giver bedre system

Hvis dit atelier måske igen ikke er særligt stort, er det vigtigt, at du gør hvad du kan, for at udnytte pladsen. Det kan derfor være en god ide også at være opmærksom på noget som opbevaring. Med nogle nye opbevaringskasser, vil du helt sikkert kunne få sorteret alt dit malergrej, så det ikke kommer til at fylde så meget.

Find nogle gode opbevaringskasser i den størrelse, som du synes er passende. Find eventuelt også nogle mærkater, der kan sættes på dem, så du kan lave godt system i de forskellige kasser. Så er du heller aldrig i tvivl om, hvor du skal lede, når der skal findes noget helt bestemt frem. Dette er altså forskellige tilføjelser, som du kan overveje til dit atelier.