Indendørs hygge med Kinetic Sand

Går du som forældre og er på udkig efter den bedste form for indendørs leg, så vil Kinetic Sand falde lige i din smag. Med Kinetic Sand bliver alt hurtigt til en leg, selv for de mindste. Sandet er perfekt til at skabe hyggelige stunder på tværs af familien. Med sandet vil barnet til hver en tid kunne udfolde han eller hendes kreativitet og ikke mindst fantasi. Det vil i den grad skabe uforglemmelige minder, som er perfekte til billedbogen. Barnet får lov til at lave de fineste figurer i han eller hendes ynglingsfarver, derudover er det den bedste form for leg i fællesskab og ikke mindst alene.

Legen med Kinetic Sand er perfekt til fælles leg, men ikke mindst alene. Dermed vil barnet til hver en tid kunne benytte sandet på egen hånd, uden nogen form for hjælp af barnets skønne forældre. Barnet vil med garanti elske Kinetic Sand, da det er det sjoveste at røre ved for barnet, og derudover klistrer sandet ikke fast til diverse møbler eller barnets bløde hænder. Med det funktionelle sand vil barnet til hver en tid have sjov med fest og farver. Derudover hvis vejret er kedeligt og gråt og forældrenes guldklump ikke har mulighed for at lege udenfor, så er Kinetic Sand den bedste løsning til alle familier, selv den travle familie.

Indendørs underholdning i en hyggelige stund  

Kinetic Sand giver underholdning til barnet til hver en tid, selv i de kolde vinterdage. Med sandet kan barnet udvikle kreativiteten, samtidig med han eller hun i fællesskab skaber uforglemmelige minder. Derudover er produktet ekstremt rummeligt for hele familien, selv den travle familie. Da produktet ikke sviner, og dermed kan benyttes, uden for meget oprydning efterfølgende. Derudover tørrer sandet ikke ud, dermed holder legen til mange timers leg. Det er derfor den perfekte leg for børn i en bred aldersgruppe, der giver mange timers stille, hyggelige og koncentreret stunder for barnet, og ikke mindst familien.

Kinetic Sand har mange fordele, som tidligere nævnt. Udover disse udvikler barnet sin finmotorik og ikke mindst han eller hendes koncentrationsevner. Derudover får børnene stimuleret sanserne i en hyggelig og god stund. Barnet får lov til at slippe kreativiteten løs, kun fantasien sætter grænser. Forældrene kan nemt slippe for de mange bekymringer, da sandet er allergivenligt, og dermed ikke irriterer barnets hud.

  • Kinetic Sand består af 98 procent sand og 2 procent polymer
  • Kinetic Sand udvikler barnets kreativitet og stimulerer barnets sanser
  • Kinetic Sand er godkendt til leg, hvor det er testet af de diverse internationale og nationale myndigheder
  • Kinetic Sand er allergivenligt og dermed irriterer det ikke børns sarte hud

Udfoldning af kreativitet og stimulering af sanser

Det er særligt vigtigt at barnet udvikler sin kreativitet gennem leg og ikke mindst han eller hendes sanser. Det er særligt vigtigt at barnet får stimuleret sine sanser, da sanserne har en stor indvirkning på barnets udvikling. Sansemotorik giver barnet forudsætningen for godt sprog, god koncentration og ikke mindst gode sociale kompetencer, dermed godt samvær med legekammeraterne. Sanserne er særligt vigtigt for barnet, da barnet lærer verden at kende gennem sanserne, dermed mærker de hvad der føles rigtigt og forkert. Kreativitet er særligt vigtigt for barnet, da kreativitet lærer børn at tænke ud af boksen. Kreativiteten hjælper barnet med at vise han eller hendes følelser og forbedre barnets koncentration, som kan være særligt nyttigt til skoletid.

Kinetic Sand styrker barnets kreativitet, og dermed lærer barnet at tænke ud af boksen, selv i de travle hverdage.