Must-haves til sommergarderoben

Nu er sommeren lige rundt om hjørnet og nogle af os har måske allerede sneget os i shortsene på en varm eftermiddag. Andre af os sidder måske og leder efter de helt outfits der bare skriger sommer. Vi elsker alle trends og den friske sommergarderobe – og ingen garderobe er fuldendt uden de essentielle must-haves. Det er disse vi rækker ud efter igen og igen. Dem der kan bruges i forskellige kombinationer og skabe nye spændende påklædning. Hvis du har brug for et par tips til disse must-haves, så fortsæt læsningen.

Den klassiske hvide T-shirt er en klassiker af en grund. Den kan bruges til alt og ser godt ud i næsten alle sammenhænge. Uanset om du har en festlig gul nederdel på eller et par sorte jeans. Sommer favoritten kan vi vist ikke løbe fra er den blå denim jakke. Den er perfekt til de kølige morgener og de sene aftener. Det er endnu en klassiker til de lange sommerdage. Den afslappede sandal med strop er endnu en af sommerens favoritter. Det afslappede look kan hurtigt dresses op med en maxikjole finere aftaler. Mens den også kan bruges på strandturen. Vi kan ikke snakke sommer must-haves uden at nævne den nødvendige solbrille, der ikke bare skærmer vores øjne for solen, men som også sætter prikken over i’et når det kommer til vores outfit. Uanset om du er til cat-eye eller aviator solbriller, kan du udtrykke din stil med et par gode solbriller. Den vovede stråhat skærmer heller ikke bare for solen, den giver også dig et uundværligt accessory på badeferien. Den passer både til strandturen og til frokost al fresco. Den elegante maxikjole er jo uden tvivl det eneste rigtige valg til varme sommeraftener. På varme dage er en lang og luftig kjole det rigtige valg til at håndtere varmen med stil.

Leder du efter must-haves til din sommergarderobe, så har Svare studio en række fantastiske statement pieces, samt sommer accessories til enhver smag.