Sådan kan du få et unik look, som ingen andre har

Vil du gerne være med på moden, når det gælder flot tøj. Så bør du se efter det fine tøj fra emily van den bergh. Mærket der er tysk, går op i at skabe nogle lækre styles, hvor formålet altid er, at skabe tøj der er sjovt og inspirerende at gå i. 

Hører du ikke til de kvinder, der vil gå i det alle de andre kvinder går i, ja så er tøj fra Emily Van Den Bergh, helt sikkert et godt bud. Tøjet er skabt i et meget feminint snit, som samtidig er meget eksklusivt at se på. 

Sætter kulør på dit outfit 

Meget af det tøj brandet skaber, er farverigt tøj. Kan du ikke lide at gå klædt i farverigt tøj, ja så er tøjet, sikkert ikke noget der falder i smag hos dig. Er du til gengæld vild med farverige prints og lette lyse styles, så er det ikke sikkert at du bliver færdig med at lede lige med det samme. 

Hvilke farver i dit tøj passer bedst sammen? 

Når du skal finde noget tøj der passer sammen, er der som sådan ikke nogen faste regler til, hvordan du bør gøre det. Nogle farver passer dog bedre sammen, end andre. Når du skal kombinere forskellige farver, kan du bruge denne simple tommelfingerregel. Nemlig anvende en mørkeblå trøje sammen med en smart denim nederdel. To stykker tøj der har den samme farve, er ofte gode sammen, de skaber nemlig en flot kontrast.