Skal du til fest? Overvej glittertøj

Du kan aldrig gå galt i byen med glittertøj. Det er en af de trends der bare aldrig bliver kedelige eller går af mode, sådan for alvor. Det er især populært at iføre sig en glimtende sag til fester eller til en tur i byen. Det er især et populært valg til nytårsaften, hvor man ofte ser alskens glitrende kjoler eller bukser med pailletter i bybilledet. Du kan også gå all-in med eksempelvis en buksedragt i glimmer eller et helt outfit i glitter, eller hold det mere afdæmpet med en enkelt beklædningsgenstand i glimmer. Hvis det er noget for dig, så køb glimmertøj hos Sirup.

Glimmertøj er ikke kun til fester

Selvom glittertøj oftest dukker op til festlige lejligheder, så er det også blevet mere almindeligt at se det i en hverdagslig sammenhæng. Det kommer egentlig bare an på hvilke andre tøjdele du kombinerer dit glimmer item med. Det er eksempelvis blevet populært med stofbukser i glimmer eller blot med glimmer detaljer på, som så styles med en simpel t-shirt og en løs jakke. Jakker med glimmerdetaljer er også et hit, og den kan du kombinere med et par gode jeans og støvler. Simple outfits får altså lige et lille ekstra spark, men det kan stadig bruges til en kop kaffe med veninderne eller en hyggelig gåtur i parken.

Pailletter – endnu mere glitter og glimmer

Pailletter nyder selvfølgelig også godt af, at glimmer hitter. Det ses til et væld af forskellige begivenheder, lige fra den røde løber til en almindelig skoledag. Det er noget de fleste aldrig bliver trætte af, og det har da også eksisteret i modebilledet i mange år efterhånden. Det bliver også mere almindeligt at pynte bryllupskjoler med pailletter og glimmer, men det kan også sagtens bruge i hverdagen. En paillet top med et par sorte bukser og en klassisk blazer eller cardigan er ideelt for et mere nedtonet look til arbejdet eller studiet.

De små ting tæller også

Hvis du er glad for glimmer, men har svært ved at inkorporere det i din garderobe, så kan du altid starte i det simple. Glimmersokker er nemlig også et hit. De kan selvfølgelig også anvendes med andet glitrende tøj, men det er en god måde at give dit outfit lidt ekstra, uanset hvad. De kan blandt andet bruges i et par stiletter, som måde at bringe lidt sjov ind i dine mere nedtonede looks.