Skal du ud for at shoppe en ny telefon? Læs gode råd her

Der er mange af os, der drømmer om endelig at få en ny telefon. Vi har bemærket, at den bliver lidt for varm, lidt for hurtigt løber den tør for strøm, måske er den lidt ødelagt og siden du ved, at du skal have en ny telefon, er det ikke det værd at bruge penge på at reparere den. Du er derfor helt sikker på, at du skal på en shoppingtur, hvor du ender med at komme hjem med en ny telefon. Læs gode råd i denne artikel, så du kommer til at passe bedst muligt på din telefon.

Beskyttende cover

Det kan være en meget god idé at få et beskyttende cover, så du ikke allerede skal ind og fikse din telefon kort tid efter. Hvis du har dine nøgler i lommen, og du herefter putter din telefon uden cover i samme lomme, kan dine nøgler sagtens komme til at ridse din telefon, hvor du ingen idé har om det, før du tager telefonen op. Her vil et beskyttende cover, der lukker omkring din skærm være en fantastisk idé! Hvis det skulle ske, at du får brug for at reparere din telefon, kan du finde en Care 1 butik. Du kan finde priser på hjemmesiden og en direkte adresse ud til en af butikkerne, hvor de står klar til at hjælpe.

Undgå vand

Det kan godt være, at du ikke selv har den vane, men der er nogle, der tager deres telefon med i bad. Det kan være, at når de sidder i badekaret, så sidder de lige med telefonen. Her er der mange måder, hvorpå dette kan gå galt på, så undgå helst alle de her situationer, hvor din telefon er i risiko for at gå i stykker. Det er en meget ærgerlig følelse, hvis det sker.