Tips til at få den perfekte garderobe

Trænger du til nyt tøj i garderoben? De fleste kvinder døjer med tøjkriser, som er en evig stressfaktor og problematik i hverdagen. Det kan derfor være rart at få ryddet op i sit tøjskab og danne sit et overblik. For nogle kvinder kan det nærmest føles som ren terapi. Der er skiftende tendenser, som blandet andet eva go diva er med til at skabe. Ved at få sorteret ud i dit tøj, får du ryddet ud i det gamle og plads til sæsonens nye tendenser i garderoben.

Musthaves i garderoben

Ved at have de mest basale items i din garderobe, kan du undgå utallige tøjkriser. En af de tendenser, som er på mode, er et feminint og råt look, som eva go diva repræsenterer. Kjoler og bluser med enkle detaljer, såsom print eller flæser, er uundværlige items i din garderobe. De er nemlig lette for dig at style. En bluse med detaljer går godt til en nederdel eller et par denimjeans. Til dette er et par støvler eller sneakers en sikker vinder i garderoben, da de fulender det feminine og rå look.

Sådan kan du give dit tøj et nyt liv

Ønsker du at være mere ansvarlig og klimabevidst omkring dit tøjforbrug? Der findes flere bevidste tøjbrands, der gør en forskel, bl.a. donerer eva go diva penge til nødhjælp. Et alternativ, til at smide dit gamle tøj ud, er at give det et nyt liv. Der er placeret flere tøjcontainere rundt i landet, hvor du kan aflevere dit tøj, så andre kan få det glæde af det. Genbrugsbutikker tager nemlig gerne imod tøj, som de sælger videre, og pengene går endda til nødhjælp. Tøjet sendes også til lande, der har brug for det. En anden mulighed er at sælge dit tøj online, og det smarte ved dette er, at du kan bruge pengene til at købe nyt tøj.