Tips til at style kjoler med blomstermønster

Har du allerede en blomsterkjole i klædeskabet, og ved du ikke, hvordan du skal style den? Blomster er bare det perfekte motiv på en kjole. Det er et motiv, der får dig i godt humør og lyser selv den mørkeste dag op. 

Derfor er det altid en god idé at købe en blomsterkjole til garderoben. Leder du efter en blomsterkjole, kan du tage et kig på flotte kjoler fra du Milde. Her finder du forslag til, hvordan du kan style din blomsterkjoler til forskellige lejligheder.

Sådan kan du style din blomsterkjole

  • Om dagen

Hvis du skal på arbejde, på en date om dagen eller til en afslappet frokost med dine veninder, kan du tage din blomsterkjole på sammen med et par hvide sneakers. Er du ikke til det pigede kjolelook, og er det nødvendigt med en kjole, kan du bryde dette udtryk med hjælp fra en denimjakke. Du kan derfor sagtens tage en blomsterkjole på selvom, at du ikke er den største kjolepige.

  • Om aftenen

Skal du i byen, til en middag eller en festlig begivenhed om aftenen, kan du stadigvæk tage en blomsterkjole på. I stedet for sneakers er det en fordel med et par høje støvler eller stiletter. Du kan ligeledes tage smykker på sammen med kjolen for at skabe et mere festligt og chikt udtryk. Er der brug for en jakke, så tag en fin sommerjakke eller en blazer på.

Blomsterkjoler kan altså bruges både dag og aften lige meget, hvad du skal.