Udtryk dine holdninger gennem din tøjstil

Om man vil være ved det eller ej, så er ens ydre, det første der møder andre mennesker. De fleste mennesker er enige om, at det er det indre, som tæller, men ikke desto mindre er det ens ydre, som mennesker møder først. Derfor er der mange, som med rette, går op i sin tøjstil og tænker nøje over, hvordan man klæder sig. For nogle mennesker er det en nem opgave, men for de fleste mennesker, er det en opgave, som er mere kompliceret end som så – netop fordi det betyder så meget for, hvordan andre mennesker opfatter en. For mange mennesker, bliver tankemylderet enormt, når det kommer til ens tøjstil. Er den her trøje for meget? Er de her bukser for korte? Og hvad med…? Spørgsmålene er mange, og det er netop årsagen til, at opgaven bliver så kompleks. Hvis du er en af de mange kvinder, som har svært ved at træffe beslutningerne omkring tøj, mode og så videre, kan du prøve kræfter med en Soft Rebels kjole. Nedenfor følger endnu mere omkring det faktum, at det rent faktisk er muligt at udtrykke ens holdninger gennem tøjstilen.

Tøj siger en del

Ens tøjstil kan sige en hel masse omkring, hvem man er, og hvilke holdninger man står indenfor. Det er svært at komme med konkrete eksempler, da det ikke hænger sådan sammen, at en bestemt farve tøj tilhører en gruppe mennesker med en bestemt holdning. Det går ud på, hvordan man sammensætter sit tøj, og især hvordan man bærer det. Hvis man er en fremtræden og stærk kvinde, bærer man som ofte også sit tøj med stil. Man forsøger ikke at gemme sig. Man er stolt af den man er. Det omvendte scenarie er også et tænkt eksempel. Hvis man er en mere stille og rolig kvinde, bærer man formentligt også sit tøj på en mere ydmyg måde – og det kan tydeligt ses af folk. Derudover er der som ofte også proportionalitet mellem ens ydre og indre. Hvis man udadtil har styr på sine ting, ens outfit er velafstemt, man har tænkt over tingene og der er generelt bare ingen slinger i valsen, så hænger det også tit sammen med den måde man er på. Personer, som matcher ovenstående forklaring, er også tit de personer, som har styr på sine aftaler, kommer til tiden og så videre. Det korte og det lange er, at ens ydre, nærmere bestemt ens tøjstil, siger mere end man lige går og tror. Det er derfor altafgørende, at det er noget, som du tænker over.

Lad det ikke være en barriere

Der er en vigtig ting at huske på. At ens ydre afspejler ens indre og betyder meget for, hvordan andre mennesker opfatter en, må ikke gå hen at blive en barriere. Mange mennesker kunne godt have en tilbøjelighed til at holde igen, fordi de er bange for, at folk opfatter dem forkert, men det er ikke tilfældet. Det bedste man kan gøre er at hvile i sig selv og sine beslutninger.