Den perfekte måde at tælle ned til juleaften for en mand: En øljulekalender

Der er noget magisk over julen, hvor selv vi som voksne ikke kan lade være med at gå og glæde os. Vi glæder os ikke bare til juleaften, men til alle de små ting ved julen, der gør den så speciel. For nogle er det julepynten i hele huset og stemningen på gaderne, når julelysene er kommet op, og der dufter af ristede mandler. For andre er det julehyggen med familien, eller julefrokosterne med vennerne. Julen er fyldt med traditioner, og en af dem, der virkelig holder stemningen oppe, er julekalendere! Pakkejulekalendere er specielt populære, og det er så absolut ikke kun for børn. Forkæl din mand, og lad ham tælle ned til jul med en rigtig voksenjulekalender!

Øljulekalenderen for ølentusiasten

En af de mest populære pakkekalendere for mænd kommer i form af en spændende øljulekalender, fyldt med nye smagsoplevelser. Her er lidt for en hver smag, både for ham, der bare synes, at det er skønt at få lov til at drikke en ny øl i ny og næ, og for ølentusiasten, der virkelig går op i øl med liv og sjæl. Du kan sagtens selv lave en øljulekalender, eller du kan købe en færdigpakket, hvis du ikke helt selv har mod på det. Prisen varierer og kommer selvfølgelig helt an på, hvor fancy øl du vælger.

Laver du pakkekalenderen selv, eller vil du kombinere den med flere gaver, kan du for eksempel også give ham nye ølkrus eller fuldende oplevelsen med en tur på ølbryggeri. Eller hvis øl alligevel ikke helt er sagen, så findes der jo lige så mange muligheder indenfor vin eller andre sjove slags spiritus!

Gør det til en tradition

Pakkejulekalendere er stadig noget, vi mest forbinder med børn, men det er jo synd og skam, når de fleste voksne også elsker at få gaver! Måske det er på tide at lave en ny tradition i familien, hvor også de voksne får gaver i hele december? I kan jo starte med, at give hinanden pakker til advent, eller I kan springe lige ud i det med begge ben og give hinanden kalendergaver hver dag. Det kan både være i form af en pakkekalender, eller i kan snige pakkerne i julesokker i løbet af natten.

Pakkerne kan i åbne sammen om morgenen, eller der hvor I har bedst tid til at sidde sammen.

I kan også sagtens dele en pakkekalender imellem jer, hvis I finder en færdigpakket, så ingen af jer ved, hvad der er i. Det er for eksempel blevet mægtig populært at få en pakkekalender fra en af landets førende sexshops og sammen prøve lidt nyt i soveværelset. Det er i hvert fald en rigtig voksenjulekalender!