Din guide til at blive klar til din næste date

Sommerfuglene i maven breder sig, fordi du snart skal på date. Ham eller hende, du har et godt øje til, har inviteret dig ud. Du glæder dig, og du kan næsten ikke vente. Af den grund får du her en lille guide med gode råd til at få en god date. Læs med her, så du kan blive klar til at springe ud i det.

Velpleje fra top til tå

En date er en god anledning til at tage sig noget tid til at tage sig af sig selv. Og der er mange måder at gøre det på: Lige fra velduftende shampoo og parfumer til ansigtsmasker og permanent hårfjerning.

Vask dit hår med en lækker shampoo, og forkæl det måske med en plejende hårkur. Når du træder nyvasket og velduftende ud af badet, har du måske en ansigtsmaske eller en blød fodcreme klar.

På en klinik kan du også få ansigtsbehandlinger, permanent hårfjerning, rette dine bryn, få lavet negle eller meget andet. Har du uønskede hår, kan du barbere selv eller få lavet permanent hårfjerning. Permanent hårfjerning kan du læse mere om på linket. Det er selvfølgelig op til dig, hvad og hvor meget du vil gøre ud af det.

Slut af med at indhylle dig i duften af din signaturparfume, som inviterer din date tæt på.

Find det rigtige outfit

Uanset om daten skal finde sted hjemme hos en af jer, eller om I skal ud i byen, er det rette outfit et, du føler dig godt tilpas i, og som du synes, der klæder dig. Er du og stedet til en flot kjole og højhælede, eller et afslappet sæt tøj med jeans og sneakers?

Style dig selv med flotte accessories som fx smukke smykker og en flot, praktisk taske.

Hvor skal I hen?

Har din date allerede udset sig et sted, hvor daten skal finde sted? Eller er det dig, som giver et par forslag til, hvor I skal hen? Så har du mulighed for at vælge et sted, du kender.

Der er mange gode steder at holde en date. En hyggelig café eller restaurant, hvor I kan nyde en kop kaffe eller spise lækker mad, en tur i tivoli, hvor I kan have det sjovt sammen, eller måske hjemme ved dig selv, hvis du vil invitere på takeout eller hjemmelavet mad i dine hjemlige rammer.

Vær dig selv

Når man skal på date, vil man gerne tage sig ud fra sin bedste side. Men du skal selvfølgelig huske at være dig selv, så du får det bedst mulige ud af daten – og så din date lærer dig at kende.

Hav emner klar

Hvis I ikke kender hinanden, kan nogle have brug for at forberede nogle emner. Det kan fx være interesser, musik- og filmsmag, arbejde og meget andet, der kan falde dig ind. Husk at give plads til, at din date også kan få mere at vide om dig.

God fornøjelse med daten!