Det her skal du lave på første date

Vi kender alle sammen til den akavede første date. Den går aldrig helt som forventet, det er småpinligt, der er lidt for mange tavse stunder og du bliver alt for bevidst om dig selv. Det er faktisk sjældent særlig sjovt at være på en første date. Selvom du endda finder manden, du er på date med, interessant og tiltrækkende, så er en første date bare altid akavet for begge parter. Dette vil vi gerne forsøge at komme til livs i denne artikel. Derfor kommer vi med et par dating tips og gode idéer til, hvad I kan lave på første date, så den ikke bliver akavet. Hvis du er så heldig at være blevet inviteret ud af en sød fyr, eller hvis du selv har inviteret ham ud, så læs med her for gode råd. 

Den romantiske date: Lav middag sammen

Du kender nok godt de akavede kaffe- og middagsdates, hvor I sidder overfor hinanden ved et bord. Her er I nemlig tvunget til at kigge på hinanden og konstant forsøge at finde på noget at snakke om, og derfor kan der meget hurtigt opstå pinlig tavshed. Men hvis du godt kan lide tanken om den type romantiske date med to lys på et bord, så overvej måske en lidt anden form. Prøv at start daten i et supermarked, hvor I beslutter jer for en ret, I kan lave sammen. Herefter går I hjem og er fælles om at tilberede maden. På den måde kan I snakke sammen, mens I laver mad, og I kender derfor hinanden lidt bedre, når I endelig skal sætte jer ned og spise sammen. Dermed har I også maden som fælles samtaleemne.

Den sjove date: Comedy show 

Hvis du ikke er så meget til de romantiske dates, så kan du overveje at tage ind til et comedy show. Her er I garanteret en sjov date, hvor I har noget at grine af sammen. Samtidig kommer I også ud fra hjemmets fire vægge, så I ikke er fanget hjemme hos en af jer, hvor I kun har hinanden til at underholde jer. Det bedste af alt er, at selvom din date viser sig ikke at være særlig morsom, så får du stadig en god aften, hvor du får masser af smil på læben. 

Den aktive date: Klatring

Det er altid en god idé at lave noget aktivt sammen på en date. Det kan være alt fra at cykle en tur sammen, tage til en dansetime, køre en tur på rulleskøjter eller tage ind i en klatrehal. Især klatring er en god idé til første date, fordi I sandsynligvis begge bliver udfordret, da der ikke er mange, der går til klatring. I får rørt jer, og I har det sjovt, fordi I begge to nok kommer til at dumme jer lidt. Det er en sjov og udfordrende måde at lære hinanden at kende på.