Sådan bliver man skilt

Beslutningen om skilsmisse er ofte den sværeste del. Det tager tid og energi at komme overens med beslutningen om, at det man troede var for evigt, viser sig at være slut. Uanset om I er enige om skilsmissen eller ej, så er det en stor beslutning at gå fra hinanden. 

Men er beslutningen først taget, kan det også være en lettelse. Måske er det lige præcis det, der skal til, for at I bliver glade igen. Ihvertfald på lang sigt. Tilbage står spørgsmålet så: Hvordan bliver man skilt? Hvad gør man helt praktisk og hvor starter man?

Her er god hjælp at hente fra Advokathuset Bredgade. I kan bestille et gratis rådgivningsmøde, hvor I får styr på alt det grundlæggende, der skal til, for at I kan blive skilt. Advokaten kan hjælpe jer igennem hele processen, hvis I ønsker det. 

Ingen ønsker at skilsmisseprocessen trækker i langdrag. Når først beslutningen er taget, så er det også rart at få det afviklet rimelig hurtigt, så alle har mulighed for at komme videre. 

Skilsmisseadvokaten hjælper med praktiske og juridiske spørgsmål

Står I alene med det hele, kan de mange praktiske og juridiske spørgsmål let vælte jer omkuld og få processen til at slå knuder og trække ud. Her kan advokaten hjælpe med at lægge en plan, så I får klarhed over, hvilke spørgsmål I hver især skal tage stilling til – og hvornår. 

Skilsmisseadvokaten har erfaring med at navigere i følelsesmæssigt svære spørgsmål mellem ægtefæller og kan hjælpe jer med at nå frem til gode og fornuftige løsninger, som tilgodeser begge parter – også på lang sigt. 

Familieretshuset hjælper med at holde fokus på børnene

Er der børn involveret i skilsmissen, har I mulighed for at involvere Familieretshuset, som er specialiseret i at håndtere skilsmisser med børn. 

Familieretshuset vil hjælpe jer med at nå til enighed omkring børnenes bopæl, samvær og børnebidrag. Alt imens de hjælper jer med at holde fokus på børnene i beslutningerne. Familieretshuset hjælper med at holde konfliktniveauet nede, så børnenes behov ikke drukner i de voksnes uenigheder og sårede følelser. 

Det er naturligvis aldrig vores intention, når børnene kommer i klemme i en skilsmisse, men det kan være enormt svært at undgå. Derfor er det rigtig fint at involvere en udenforstående advokat, som ikke har følelser i klemme og oven i købet har erfaring med børn og skilsmisser.

Bestil et gratis rådgivningsmøde

Hos Advokathuset Bredgade kan du bestille et gratis rådgivningsmøde om skilsmisse. På den måde sikrer du at komme hele vejen omkring og få taget de bedste beslutninger for dig og din familie, når I skal skilles.