5 gode råd til den nybagte mor

Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke til dig, der bærer titlen som mor. Det er en helt særlig tid, der desværre går rigtig hurtigt. Men det er også en tid, der er præget af travlhed og udfordringer – og det er netop disse, denne guide vil hjælpe dig ud af med 5 enkle tips til dig.

Brug det rette udstyr

Du har helt sikkert oplevet, at der findes utallige typer udstyr, du kan bruge til baby. Men det handler ikke om at have så meget som muligt. Faktisk kan du nøjes med ganske lidt, hvis du vælger lige præcis det, du har brug for. En babynest test er noget, de fleste kan bruge. Det er en lille ”rede” til dit barn, så det kan ligge og sove trygt i sofaen eller på bordet, mens du bruger tiden på daglige gøremål. Du kan vælge mellem både rød, grøn og blå.

Drop de urealistiske idealer

Mange mødre har høje forventninger til, hvordan livet med børn skal være. Nogle tror, at alle andre har kæmpe overskud, og alt altid er fryd og gammen – men sådan er det absolut ikke, og du spænder kun ben for dig selv.

Gå i behageligt tøj

Det er nu, du skal trække hyggebukserne frem – det er nemlig det, der er bedst at gå i når hverdagen kræver det.

Glem ikke far

Involver far! Han kan også hjælpe med rigtig mange ting, så du ikke skal stå med det hele selv.

Brug tid på at forberede mad

Det kan være rigtig rart at have en masse mad, der bare skal varmes i ovnen. Det gælder især dage, hvor overskuddet ikke er der – så brug tid på at forbered mad, I kan spise senere.