Gaveidéer til din teenagepige

Parfume

Din datters fødselsdag er lige på trapperne, og du mangler at finde en perfekt gave til dit elskede barn. Tidligere bestod den perfekte gave af barbiedukker, sjippetov eller Disney-film. Nu kan du kun komme i tanke om plakater med det mest trendy drengeband.

Det er altid svært at finde en gave til et barn, der er ved at blive teenager. Der foregår så meget i dit barns liv i den periode, og som forældre kan det være utroligt svært at følge med i, hvad der bevæger sig i det popkulturede ungdomsliv.

Heldigvis er der nogle klassiske gaveidéer, der aldrig går af mode. Selvom de er tidløse, betyder det ikke, at gaverne er upersonlige. Tværtimod! Gaverne kan tilpasses til netop din datter, sådan du får en speciel plads i hendes hjerte – lige ved siden af Citybois, selvfølgelig.

Parfumer – vis vejen til en lugtfri hverdag

Vi husker alle dengang, hvor man pludselig begyndte at lugte efter idræt i folkeskolen. Den sure lugt af sved fandt vej til næseborene, og man håbede bare på, at lugten ikke fandt vej til ens klassekammeraters næser.

Din datter går snart denne tid i møde. Heldigvis kan du klæde hende ordentlig på, når du giver hende en lækker og velduftende parfume i fødselsdagsgave. Men hvordan bliver en parfume pludselig personlig? Simpelt. Ved at matche parfumen med din datters yndlingstøj!

Hvis din datter foretrækker et bestemt tøjmærke, kan du højst sandsynligt finde en parfume fra samme producent. Et eksempel på dette finder du hos det berømte tøjmærke Burburry, der har flere kollektioner af burberry parfume. Her er der tale om et luksuriøst og moderne tøjmærke, der også laver yderst lækre dufte. Din datter vil uden tvivl elske en parfume som denne!

Oplevelser – skab minder, mens du kan

I går blev hun født. I dag bliver hun teenager. I morgen flytter hun hjemmefra. Det er måske en smule overdrevet, men som forældre når man knap nok at blinke, før ens børn er flyttet hjemmefra. Derfor er det vigtigt, at du får brugt kvalitetstid sammen med din datter, inden hun spreder vingerne og flyver fra reden.

En aften med familien på sofaen er hyggelig, men det er ikke helt den tid, der går i mindebogen. Der skal ske noget anderledes på din datters fødselsdag. Her er der ikke blot tale om at holde en fest. Der skal en oplevelse til.

Flyvning i luftballon, en ridetur ved stranden eller en fin middag på et slot. Det er kun fantasien, der sætter grænser for de mange oplevelser, som diverse firmaer står i kø for at tilbyde deres gæster. Derfor er der rig mulighed for, at du kan give din datter en gave i form af en oplevelse, som hun aldrig vil glemme.

Tag din datter på en shoppetur

Hvis de ovenstående gaveidéer ikke sætter tanker i gang, kan du altid ty til den helt store klassiker – en shoppetur. Tag med din datter til storbyen og gå på opdagelse i de mange store tøjbutikker. Prøv tøj sammen, gå på café, og brug en dag i hinandens nærvær. Det er en sikker vinder, som både du og din datter vil nyde i fulde drag.