Personlige dåbsgaver til alle budgetter

Hvad skal man give til en dåb? Det er et spørgsmål, som mange står overfor. Der findes dog ikke et entydigt svar, da det afhænger af budgettet og den personlige smag. Du kan se alle dåbsgaverne på dette link: https://www.dahlsgravering.dk/10-daabsgaver. I denne artikel vil vi komme med 10 bud på personlige dåbsgaver – uanset om du har lavt eller højt budget!

Dåbsgaver med personlig indgravering

Når et barn bliver døbt, er der mange, der ønsker at give barnet en personlig dåbsgave. Det kan være alt fra et dåbskors med barnets navn indgraveret på, til sødt børnebestik eller en flot sparegris. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt, at gaven er personlig og viser, at du har lagt mærke til barnet og ønsker det allerbedste for det. Hos Dahls Gravering finder du personlige dåbsgaver i alle prisklasser og til enhver smag.

Top 10 dåbsgaver

  1. Sparegris
  2. Smykke
  3. Børnebestik
  4. Dåbsflag
  5. Tallerken og kop
  6. Dåbsrør
  7. Min første tand & hårlok
  8. Uro
  9. Kay Bojesen figur
  10. Fotoramme

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til dåbsbarnet, men med en personlig dåbsgave fra Dahls Gravering behøver du ikke bekymre dig om det! De har et stort udvalg af forskellige personlige dåbsgaver, så der er noget for enhver smag – og ethvert budget. Alle produkter kan gøres helt unikke med en personlig indgravering; for eksempel barnets navn og dåbsdato eller informationer som fødselsvægt, -tidspunkt og -længde.

En uforglemmelig gave med gratis gravering

Hos Dahls Gravering er indgraveringen altid med i prisen, så du behøver ikke bekymre dig om ekstra omkostninger. De har skønne dåbsgaver i alle prisklasser – helt ned til 25 kr. – hvor du kan tilføje en personlig tekst eller motiv.

Med en personlig dåbsgave med gratis gravering fra Dahls Gravering kan du være sikker på, at du giver barnet og forældrene en gave, der vil blive husket for altid!