Allergivenligt betyder ikke dårlig kvalitet – tværtimod!

Vidste du, at bare fordi nogle produkter er allergivenlige, betyder det ikke, at de er i dårligere kvalitet end andre produkter. De fleste producenter af allergifrie produkter har fjernet de unødvendige kemikalier, som man også får allergier af, fra deres produkter – som for eksempel parfume. Derfor er disse produkter ikke i dårligere kvalitet, fordi det der er blevet fjernet, har været unødvendigt i den forstand, at det ikke gjorde produktet bedre til det, det skulle bruges til. Parfume gør ikke din ansigtscreme bedre – den tilføjer bare kemikalier og duft til cremen. Andre kemikalier er blevet skiftet ud med andre, naturlige ingredienser, på denne måde får du samme lækre kvalitet på produkterne, samtidig med at produkterne er mere naturlige. Hvis man kan gøre dette, hvorfor så bruge kemikalier i produkterne? Det er jo et rigtig godt spørgsmål. Kort sagt er det vel fordi kemikalierne tit er nemmere at tilføje og ofte er billigere end de naturlige ingredienser. Men hvorfor ikke bruge de ekstra penge på produkter, som ikke er skadelige for din hud og er lavet mere naturligt.

Vil du gerne bruge allergivenlige produkter, enten fordi du har allergi eller ikke vil risikere at udvikle allergi? Der er efterhånden en del forskellige produkter på markedet, der er allergifrie. Derfor kan det nogle gange godt virke uoverskueligt at vide, hvilke produkter man skal vælge – du kunne eventuelt starte med at prøve E-cookings produkter.

E-cooking laver mange produkter, der er allergi certificeret – dog er det ikke alle produkterne der er det. Deres allergivenlige produkter inkluderer; Dag- og natcreme, skintonic, serum, rensegel, ansigts- og læbescrub, bodylotion, deo, intimsæbe, solcreme og multiolie. Du kan derfor nemt finde allergifrie produkter til dit ansigt og mere. Med disse produkter behøver du derfor ikke at bekymre dig om at få allergiske reaktioner – hvilket er rart, når det for eksempel er produkter, du bruger i ansigtet.

Prøver du nogle af E-cookings allergivenlige produkter, som du ikke kan lide, kan du sagtens finde andre allergivenlige produkter. Derma, Mums with Love og IVY AÏA er andre eksempler på mærker med allergifrie produkter. Prøv dig frem og find de bedste produkter for dig.