Sådan styler du dit hår til sommer

Du har måske allerede din sommergarderobe klar til sommeren. Men har du også styr på, hvordan du skal style dit hår, så det ser lækkert og sommerligt ud?

Hårstyling behøver ikke at tage helt vildt lang tid. Nogle enkle tips og produkter kan hurtigt hjælpe til lækkert sommerhår.

Style dit hår med et glattejern

Et glattejern fungerer perfekt til at tæmme dit hår, hvis du har bølger eller frizz, som du ikke helt kan styre. Men du kan også komme i mål med rigtig mange fine frisurer ved hjælp af det.

Du kan naturligvis opnå et helt glat og stilrent look, men du kan også nemt lave bølger og sågar krøller med dit glattejern. Du kan f.eks. bruge et ghd glattejern.

Skab spil i dit hår med produkter

Hvis du synes, at dit hår er kedeligt eller fladt, så findes der masser af produkter, der kan hjælpe dig til en lidt mere livlig frisure.

Du kender helt sikkert følelsen af bølget og teksturfyldt hår, når du har været på stranden. En tur i vandet giver en frisure med masser af liv og tekstur i. Men fordi du ikke kan gå en tur på stranden, hver gang du skal ordne dit hår, så kan du i stedet bruge nogle produkter med saltvand i f.eks.

Hvis du har krøller, så hjælper det dine krøller frem, og ellers giver det noget tekstur, der sørger for, at dit hår ikke virker fladt.

Pynt dit hår med hårbånd og elastikker

Hvis dit hår mangler et sidste pift, så er der rigtig mange fine håraccessories, der passer perfekt til sommer. Du kan f.eks. binde et tørklæde i dit hår, bruge et hårbånd el.lign.

Det er også en god måde at få noget ekstra farve eller mønster ind i dit outfit, hvis du savner det.