Tips til at navigere i skønhedstrends

Mange kvinder går op i skønhed og hopper med på modetrends og skønhedstrends. Kendte inspirerer os, modebladene bugner af tips. Der er en hel jungle at forholde sig til, og som byder sig til i både tv’et, online og i gadebilledet. Her kan du læse mere om, hvad du skal tænke over.

Vær kritisk, og vælg til og fra

Trends kommer og går, og der kan være mange i spil på én gang. Man behøver heldigvis ikke at vælge alle trends til, bare fordi de i øjeblikket er populære. Der kan eksempelvis være grænseoverskridende trends for nogle. De senere år har der f.eks. været flere, som har fået foretaget skønhedsoperationer som brystforstørrelser med eksempelvis motiva implantater eller eget fedt. Det er vigtigt, at du altid er kritisk og mærker efter, før du overvejer at modificere din krop. Der kan eksempelvis være store risici forbundet med skønhedskirurgi og brug af implantater som motiva. Der kan være flere grunde til at ville have en skønhedsoperation, men her bør du blive rådgivet af en professionel speciallæge, som er ekspert i at anvende implantater som f.eks. motiva implantater, sætte dig ind i proceduren og grundigt overveje dine muligheder.

Overvej din tøjstil

Når det kommer til trends, så kan det også handle om, hvad der passer til din stil. Er du svævende mellem flere stiltyper, kan du kombinere mange forskellige trends; tag det bedste fra alle verdener. Hvis du har en bestemt stil, kan du søge efter trends indenfor eksempelvis bohéme, punk eller noget helt tredje.

Undgå tøjkriser og stilforvirring ved at lægge dig fast på en bestemt stiltype, og fyld din garderobe med dele, som matcher din stil. Det kan være en god idé at have nogle basis-tøjstykker, som man kan spice op med nye modetrends. Det kan f.eks. være toppe i neutrale farver og jeans.