Her kan du søge inspiration til nye negledesigns

Er du typen, der er vild med at lave dine egne negledesigns? I så fald er der sikkert situationer, hvor du har brug for lidt inspiration. Heldigvis er nettet nærmest en uudtømmelig kilde til inspiration, hvis blot man ved, hvor man skal lede henne.

Hvis du er på jagt efter nye negle inspiration og ideer, men ikke ved, hvor det giver mening at kigge henne, så finder du herunder en række gode forslag. Gør du brug af disse, kan du naturligvis være sikker på, at du kan finde den inspiration, du er gået på jagt efter.

YouTube

Du kan med fordel gå på YouTube, hvis du har et ønske om at finde inspiration til nye negledesigns. Her vil du nemlig kunne finde flere tusinde videoer, der har netop dette til formål. Derfor kan du med garanti også finde en række designs, der falder i din smag.

Den klare fordel ved at bruge YouTube til formålet er, at du i de fleste tilfælde også vil kunne se i videoen, hvordan de bliver lavet. Det er naturligvis særligt noget, der er en fordel, hvis du endnu ikke har den store erfaring med at lave denne form for negledesigns.

Pinterest

Det er naturligvis ikke kun på YouTube, at du har mulighed for at finde inspiration til dine designs. Pinterest er nemlig også et rigtig godt sted at lede efter det. Søger du blot efter det øverst på siden, vil du blive præsenteret for mange tusinde forskellige muligheder.

Derfor kan du selvfølgelig være helt sikker på, at du også vil kunne finde noget, der falder i din smag. Ulempen ved Pinterest er dog, at det i de fleste tilfælde kun er billeder til inspiration, du kan finde. Du kan derfor ikke finde guides, som det er tilfældet på YouTube.

Nailster

Du kan også vælge at lægge vejen forbi Nailster, der forhandler alt, hvad du skal bruge til at lave bl.a. gellak. De også lavet en række indlæg, hvor du kan få inspiration til, hvordan du skal designe dine negler. Derfor er der også en god chance for, at der er relevant inspiration at hente for dig.

Når du går på jagt efter inspiration hos f.eks. Nailster, er det selvfølgelig ikke ensbetydende med, at du skal kopiere deres designs én til én. Det er helt op til dig selv, hvor meget du vælger at lade dig inspirere af dem. Det gælder i øvrigt også for de andre inspirationskilder.

Instagram

Instagram er også et godt sted at lede, hvis du har brug for inspiration til negledesigns. Der er nemlig rigtig mange, der deler deres designs på det sociale medier. I mange tilfælde bliver de desuden delt i form af film, hvor der også hører en guide med.

Når du går på jagt efter inspiration på det sociale medie, er det oplagt, at du gør brug af hashtags. Søger du efter disse, vil du nemlig få vist billeder og videoer, der kun relaterer sig til det hashtag, du har valgt. Det er derfor en rigtig god måde at filtrere i indholdet på.