Få den helt rigtige støtte med den rigtige BH

Bryster kommer i mange forskellige størrelser og former. For nogle begynder brysterne allerede at vise sig i en relativt tidlig alder, men for andre kommer de lidt senere. For mange betyder dette, at tankerne begynder at vandre omkring om og hvilken bh, som man kunne tænke sig at købe.

Dette gælder ikke kun i starten, hvor brysterne begyndes at synes, men for mange har bh’en en væsentlig betydning resten af deres liv. Der findes bh i forskellige størrelser og varianter, og med den forkerte bh kan brysterne måske føles utilpasse, omend bh’en er for stor eller for lille. Men husk på, dine bryster er ikke skabt for at passe i bh’en, men bh’en er skabt for at passe dine bryster.

Find den rigtige størrelse

Som nævnt med brysterne, så kommer bh i forskellige størrelser og varianter, og det kan være et virvar at finde den rigtige til en selv. For at gøre det endnu mere besværligt, har forskellige undertøjsbrands forskellige mål til deres eget undertøj, hvilket betyder, at det kan være, du har én størrelse i en butik og én anden størrelse i en anden butik. Hvis du er i tvivl om, hvordan du måler din bryststørrelse, eller bare gerne vil være sikker, kan det være en idé at få målt din bh-størrelse i en butik. På den måde finder du den rigtige størrelse og pasform til dine bryster og den bh, du måske har fået et godt glimt til i butikken.

Find den rette model

Det kan ikke nævnes nok, at der findes bh i forskellige størrelser og varianter, fordi sandt er det. Varianten af den bh du ønsker, kan afhænge af hvilke slags bryster du har, og hvad du ønsker bh’en til. Nogle ting, som du kan overveje er; med eller uden bøjle, med eller uden push-up eller med eller uden blonder?