Drømmer du om langt hår?

Mange kvinder har en drøm om langt hår. Er du også én af dem? Så læs med herunder, og få gode tips og råd til hvorledes du får lokkerne til at gro.

Der findes ikke nogen mirakelkur til at pludseligt få langt hår, men der findes heldigvis en række måder, som kan hjælpe det godt på vej. I gennemsnittet, der vokser håret omtrent 0,5 – 1,5 centimer om måneden.

Plej og pas på dit hår
Først og fremmest, så er det vigtigt at pleje sit hår korrekt. Dette betyder fx at finde en god shampoo, som passer til din hårtype. Klik ind lige her og find et stort udvalg af forskelligt shampoo. Dette gælder både til tørt, farvet, kruset og glat hår. Pas desuden på med at overdrive for meget med mængden af shampoo, da det ellers kan blive vanskeligt at vaske ud igen. Anvend desuden også en god hårkur af og til.

Hvis du bruger mange stylingprodukter, så sørg for at vaske disse grundigt ud under hårvasken. Her kan det fx være en fordel at anvende shampoo ad to gange – og slutte af med en god balsam.

Husk dine frisørtider

Mange, som drømmer om langt hår, forsøger at holde lidt igen med frisørtiderne. Men det er vigtigt at få klippet ens spidser, hvis man vil undgå de bliver tørre og spaltede. Hvis man ikke får spidserne klippet, så kan det til sidst ende med at dit hår knækker ude i enden – og vejen til det lange hår vil pludselig føles meget længere.

Husk derudover at farvning af hår, også kan slide utrolig meget på det. Dette gælder især, hvis du vælger at afblege håret, som kan gøre meget skade – og det får nemmere ved at knække. Hold derfor gerne en pause med farvningen, hvis du ønsker langt hår.