Hårbørsten alle kvinder elsker – med et naturligt touch

En gang i mellem sker det, et nyt produkt ser dagens lys, som tager forbrugerne med storm. Et sådan tilfælde, var det da Nordic, udgav deres nu enormt populære Bio brushes.

Nordic Bio Brush er en hårbørste fremstillet af bioplast. De er skabt af sukkerrør og korn, så de er helt genanvendelige, når det er tid til at skille sig af med børsten. Når en mark fuld er høstet, er sukkerrør et 100 procent fornybart råmateriale, der kan genplantes med det samme. Sukkerrør har evnen til at absorbere kuldioxid fra atmosfæren, hvilket er til gavn for både naturen og menneskeheden.

Nordic Bio-børsterne har et fleksibelt spiraldesign, der giver mulighed for et dobbelt buet design, som er ekstremt fleksibelt, så børsten kan følge hovedbunden og rede mange hårstrå på én gang.

Børstens børstehår er bløde mod hovedbunden og masserer den blidt under brug. Børsterne kan trygt bruges af både børn og voksne, og hvis du har brug for en ny børste, genbruges alt bio-plast fra børsten! Børsterne fås i fire nuancer: sand, lavendel, limegrøn og sort. Men da børsterne skifter farve med årstiderne, vil du altid kunne opdage smukke nye farver, der passer til ethvert budget.

Du finder de flotte børster her