Indretning af dit barns værelse

Når dit barn er blevet gammelt nok og skal til at have sit eget værelse, skal det selvfølgelig indrettes ordentligt. Et børneværelse skal have mange funktioner, da det ikke kun er lavet til at sove i. Der skal være plads til leg og på samme tid, skal der også være plads til alt legetøjet. Det kan være lidt svært at få plads til det hele i ét værelse, men det er heldigvis muligt, hvis du planlægger indretningen godt og grundigt. Det vigtigste i værelset er dog sengen, som skal passe til dit barn. Find en juniorseng her, hvor der er et stort udvalg.

Plads til leg

Et børneværelse skal udover at have en seng at sove i, have plads til leg. Dette betyder at der skal være gulvplads, hvor der kan blive bygget LEGO, slået et legetelt op eller bygget en flot togbane. Dit barn vil helt sikkert også blive glad for et hjørne med masser af puder og en sækkepude, hvor børnene kan lege lidt vildt uden at slå sig med vennerne. Udover det kan det også være en god idé, at have møbler i barnestørrelse hvor de kan tegne, lave perler og lege teselskab.

Opbevaring på børneværelset

I børneværelset er der uanede mængder af legetøj, og der kommer kun mere til, når det bliver tid til fødselsdagsgaver og julegaver. Derfor skal der være meget opbevaringsplads på et børneværelse, så det ikke bliver rodet. En god ting at huske på, når du vælger hvilke møbler, som skal opbevare dit barns legetøj, er, at dit barn skal kunne nå sit legetøj, så du ikke hele tiden skal hjælpe. Det kan være fint med høje reoler, men så kan du placere noget på de øverste hyller, som dit barn ikke så tit skal bruge. Gode møbler til opbevaring af det hyppigere brugte legetøj er f.eks. en opbevaringskasse og senge med skuffer