Kom igennem hudplejejunglen – sådan passer du på din hud!

Mange mennesker døjer på et tidspunkt i løbet af deres liv med forskellige former for allergi. Måske lider du af en fødevareallergi, pollenallergi eller måske er du så uheldig, at din hud reagerer allergisk på forskellige produkter og ingredienser, når du blot forsøger at pleje den bedst muligt.

Hudpleje er en vigtig del af mange danskeres daglige rutine og kan give én følelsen af wellness, selvpleje og velvære. Men hvis du dagligt udsætter din hud for produkter, der indeholder skrap kemi eller allergifremkaldende stoffer, gør du måske mere skade end gavn. Det kan være en uoverskueligt svær opgave at sætte sig ind i, hvordan du bedst muligt passer på den hud – men det behøver det faktisk ikke at være.
Læs med her, og bliv introduceret til simple og holdbare tips og tricks, du kan benytte for bedst muligt at pleje din hud.

Renseprodukter

Særligt for den del af befolkningen der til daglig bruger makeup, er rensedelen af en hudplejerutine helt essentiel og uundgåelig. Her fjernes dagens kosmetiske efterladenskaber og øvrige urenheder nemlig, og huden efterlades ren, renset og klar til en plejende fugtighedscreme. Når du vælger det rette renseprodukt, kan du f.eks. gå efter et produkt, der er AllergyCertified. Dette lille mærke betyder nemlig, at produktet er gennemgået af hud- og allergispecialister, der sikrer dig, at produktet er fri for parfume samt allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. Der er et bredt udvalg af disse produkter hos nulallergi.dk, og her kan du altså let og hurtigt finde et produkt, der på mild og tryg vis renser din hud i dybden.

Fugtighedscremer

Efter rensningen af din hud kan det være en rigtig god idé at følge op med en fugtgivende og nærende creme. Igen vil du sikre dig et produkt af høj standard og kvalitet, hvis du går efter et produkt, der er AllergyCertified, men derudover er der også en række forbehold, du bør gøre dig efter indkøbet af den rette creme. Det er nemlig vigtigt, at cremen ikke bliver forurenet, når du opbevarer og benytter den derhjemme. Hvis du ikke har rene hænder eller redskaber, når du tager af cremen, kan du risikere, at der opstår bakterievækst, der kan give grimme hudinfektioner og allergiske reaktioner. Vask derfor altid dine hænder, inden du rører ved dine produkter og din hud i det hele taget. Hvis din fugtighedscreme opbevares i en krukke eller bøtte, kan du med fordel vælge at benytte en ske eller et andet værktøj, når du påfører cremen.

Forhåbentlig har du fået mod på at sammensætte en god og virksom hudplejerutine herfra, så du kan give din hud alt det gode, som den i høj grad fortjener!