Lav din helt egen hudpleje med kakaosmør som ingrediens

Er du helt vild med hudpleje? Er du derfor interesseret i at lave din helt egen hjemmelavede hudpleje? Måske du ønsker at lave dine egne læbepomader, salver og cremer? Kan du nikke genkendende til alt dette? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om kakaosmør, som du netop kan anvende i de hudplejeprodukter, du ønsker at lave derhjemme. Når du laver hudpleje, skal du nemlig bruge en fedtfase, når du blandt andet laver læbepomade, salve, creme, massagecreme, massageblokke og lotion – og det kan kakaosmør altså med stor fordel fungere som. Vælger du således at bruge kakaosmør i disse produkter, vil de blive mere faste samtidig med, at kakaosmørret også vil både beskytte og blødgøre din hud – og hvem ønsker ikke det? Er du dog slet ikke interesseret i at lave din egen hudpleje, men ønsker du derimod at lave sæbe eller badesmeltere? Så kan du altså også sagtens anvende kakaosmør i sådanne produkter. Langt de fleste mennesker kan desuden tåle kakaosmør, og vælger du derfor at anvende det i dine produkter, behøver du altså slet ikke at bekymre dig om diverse allergier. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at lave? Så kan du altså lige her finde den helt perfekte kakaosmør, som du kan bruge i dine helt egne hjemmelavede hudplejeprodukter.

Lav lækker mad med kakaosmør

Er du dog slet ikke interesseret i hudpleje, og ønsker du derfor heller ikke at lave dine egne hudplejeprodukter? Så kan du faktisk også anvende kakaosmør på andre måder. Du kan blandt andet anvende det i din madlavning, hvor du faktisk kan bruge det, hvis du ønsker at fremstille chokolade. Kakaosmør er nemlig den ingrediens, der sørger for, at hvid chokolade stadig smager af chokolade.

Noget af det mad, du blandt andet kan lave med kakaosmør, er hjemmelavede flødeboller – og du kan endda lave dem i flere forskellige farver. Det er nemlig muligt at farve smørret med spiseligt pulverfarve, og du skal blot smelte dit smør over et vandbad eller i din mikroovn. Du behøver dog slet ikke at være interesseret i at lave flødeboller, for at kunne anvende din kakaosmør i din madlavning. Nej, du kan faktisk også bruge det til blandt andet jordbærtærte eller hørfrø pandekager.