Pas godt på nødden med en cykelhjelm fra Nutcase

Der har været rigtig meget fokus på sikkerheden for cyklister gennem årene og et gennemgående punkt på listen er altid cykelhjelmen. Til trods for det, er der stadig mange, der nægter at bruge den.

Men, en cykelhjelm behøver ikke nødvendigvis at være super kikset, for der er bestemt også både designere og producenter, der har opdaget markedets store behov for sikre, komfortable og fede cykelhjelme.

Nutcase – mere end bare en cykelhjelm

Det er ikke fordi den er anderledes end så mange andre hjelme, der er designet til at passe på hovedet, når du færdes på to hjul i trafikken, men den er bare lidt smartere og findes i lidt flere forskellige designs.

Du kan finde modeller til hele familien og gøre det endnu sjovere ved at ’twinne’ med din lille passager på cyklen ved at vælge matchende hjelme til jer begge.

temo.dk finder du et kæmpe udvalg af de populære hjelme i alle regnbuens farver, samt mønstre som vandmelon, prikker og kirsebærgrene.

De findes i størrelser fra XXS og op, hvilket er ensbetydende med en størrelse på 48-50 cm og opad, så de passer fra en ret lille alder og kan herudover findes til både store børn og voksne.

Sådan indstilles hjelmen

Nutcase har ikke bare kælet for detaljerne, når det kommer til designet udenpå hjelmen, men også detaljerne er der lagt omtanke og kvalitet i.

For at være sikker på, at din hjelm sidder godt på hovedet kan du nemlig både spænde den ind i nakken og hurtigt indstille den bløde hagerem med et magnetisk spænde.

Se det store udvalg på pixo.dk og find din næste cykel hjelm – eller måske endda til hele familien, så I alle kan færdes sikkert i trafikken.